Navštíveno 501x

26.05.2006, 17:28 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-05-26 17:31:44
cus tak opet oxiduju , mam tohodle bobika a nevim jak vypocitat ozvucnici je to na me moc cisel tak se obracim na vas
bylo by super kdyby to byla sterbina ze ktere by se pouhym zakrytim stala uzavrenka jinak jsem celkem omezen mistem taze 80 l max
nebo to dat do basreflexu ? proste nejaky dobry kompromis mezi tlakem a kvalitou
za kazdou radu diky protoze tohle sam nezvladnu a metodu pokus omyl nejak nemusim
jj jeste magnet basaku bude ven

26.05.2006, 18:37 |
JR tohle je SPL woofer, takze jednoznacne bassreflex

26.05.2006, 19:21 |
Luigi V C&H mu zpočítali 110l bassreflex se čtyřma nátrubkama 8,5x55cm.Takže by to chtělo udělat štěrbinu.A taky odpočítat objem woofru,když bude košem ven.
Ještě tam píšou že je možný ho dát do uzavřený 60l,ale to bych nedělal...

26.05.2006, 22:19 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-05-26 22:22:06
110 l nevleze

26.05.2006, 22:46 |
Luigi Krtekaudio: Kdyby jsi jel třeba někdy do Prahy tak ho můžem zkusit dát do mojí 80l br bedny v který mám xtc1500,měl by se tam vejít.Tak na zkoušku,co to bude dělat,ale myslim že to bude docela málo,tak velkou bednu jsem měl na Sonika 12...

26.05.2006, 23:26 |
clown sis koupil Sub driv nez si zjistil box ? snad ne .. :o)
No, a když chceš zjistit box než si koupíš SW, tak ti každej poradí ://// Že clown.

27.05.2006, 12:11 |
clown rossi.. ale poradi ...
to bych to musel kupovat na trznici od Vietcongu .. aby mi prodejce nerekl jakej box budu piotrebovat .. .. v tomto okamziku dekuji sve duchapritomnosti, ze jsem si predem uvedomil co muzu mit v aute a co ne .. a pak podle toho zacal shanet basak .. diky Ryvesakum to dopadlo dobre :o))
a propos na strankach vyrobce nic neni ? to si kupuju basak jen kvuli tomu, ze mi nekdo rekne ze Sonic dobre tlaci a ze se mi libi ze to je 15" ???
asi bych se aktualne snazil domluvit s dodavatelem, pokud je sub. novej, zda by nesel vymenit za neco na co mam kufr .. , byt i s prodelkem.
Pac radeji prodelam ted, nez bych postavil ozvucnici na prd a pak prodaval jetej sub v blby bedne .. diky tomu, ze to moc nehraje :o)
jen muj nazor .. :o))
Souhlasim s tebou. Ale kdybych našel doporučení na stránkách výrobce, tak neškemrám :-/ U tohohle wooferu tam zrovna neni nic, ani že by to byl free air. Proto jsem chtěl radu a doporučení od někoho zkušenýho, kterej to má zmáknutý podle TSP.

27.05.2006, 13:01 |
clown no .. ja zavolal Ryvcesakum at to zjisti u dovozce ..
myslim ze zavolat do Monacor Czech asi by nebyl problem .. a ze by tady nebyl zadny slusny prodejce Carpoweru tomu neverim ... to asi spis meli svy dny a nereagovali .. :o))))
i kdyz je fakt, ze obcas je to tu hodne hluchy .. a pak je jen reakce, ze zadavatel prizpevku mel hledat ve starsich prizpevcich .. to pak neni potreba fora, ale staci udelat jedno poradny PDF s indexem a bude to stacit :o))))
na druhou stranu, tady se pise ... 80 az 100 litru ..pro BRko
[ Link ]
clown: Já nemyslel Sonica, ale svůj příspěvek v "ostatní". Samozřejmě že na Sonica tam doporučení je. viz: tvůj link :-)

27.05.2006, 14:01 |
prohifi.cz | Upraveno: 2006-05-27 14:17:20
2 krtekaudio: vecer ti na to zkusim mrknout podle TS parametru a v pondeli zjistime parametry od dovozce a budeme informovat - pak si budes moci vybrat, cemu veris vice :-)
Jo, jeste upresneni - jakym zesilovacem to budes pohanet? Jde mi o to jak to budes mit zapojeno a na jakou vyslednou impedanci?
A jeste by se siklo vedet - tusis do jaky frekvence ti bude hrat? Jak ho presne oriznes?

27.05.2006, 15:20 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-05-27 15:32:41
zesik je HELIX A1 na 1 ohm
dejte mi prosim navrh na BR a na CLOSED a postavim obe podle toho co se mi bude libit vice si necham
To clown:ja planuju uplne jine auto ale chci si to dat do favorita (prozatim a laborovat) potom vezmu sub postavim zastavbu a nestane se mito ze budu jak debil 2 mesice laminovat a zjistim ze je to na pi..
planovane auto OCTAVIA COMBI !!!!! klidne koupim dalsi sub tam totiz nalozim i malucha :-)

27.05.2006, 20:38 |
clown hmm .. sen ceskych podnikalu .. Octavia Combi .. Malucha tam nedas .. :o)) 100 litru je uz dost velkej box .. taky jeden v aute vozim ..
2 krtekaudio: mas to v mailu, v pondeli jeste budeme kontaktovat dovozce pro vyrobcem udavane hodnoty