Navštíveno 389x

mám celkem velký problém. Když nechám hrát všechny čtyři repro přes rádio, tak woofer hraje, pokud nastavím ať hrají jen zadní repro, woofer hraje hlasitěji, když dám jen přední repro, zesik nehraje vůbec...mám Clarion 358RMP, čím to může být???nevíte?dnes jsem měnil přední repro za zadní a začlo to dělat...předtím to nedělalo :-(
nevim jak ma 358 linky-ale tohle odpovida presne tomu,ze do zesilovace od subu leze linka pro zadni repro!
:-)) hmm, to je záludná porucha, zkus prohodit cinch výstupy, jestli je klarec má 2 páry
zkus nejake tovarni nastaveni radia!Nebo jestli tam na ty linky neco neni jinde-Clariony moc neznam!Samo se to neudelalo!!
zkoušel sem odpojit od baterky, všechno....i ISO sem zkoušel odpojit, jestli to nějak nezkratuje a taky nic...nevím :-( je to naprd...protože chci přední repro, aby hrálo hlasitěji a přitom se zeslabuje zesík...
ja mam jeste pravdepodobnejsi variantu-namontoval jsi novy repro-a pred tim jsi ten Fad urco moc nepouzival-takze jsi o tom nevedel!
Je to logicke-zda je tam jen jedna linka-tak je na zadek a tohle je uplne normalni!!!
Kdyz chces rozsirovat-musis si na to taky poridit radio!