Navštíveno 373x

neprotahovali jste nekdo na. kabel u tohoto auta? anebo aspon u 156 - snad by to mohlo byt podobne...
po dlouhem ohledavani mam sice nakonec vytipovane jedno misto kolem podbehu ale moc se mi teda nelibi.. verim ze existuje i nejaka lepsi cesta ktere jsem si nevsimnul.. :-)
Obojí jsem dělal, ale u 156. Kabel jsem táhnul kolem hrnce pro tlumič, pod plastovým krytem pod předním sklem a v příčce mezi motorem a kabinou jsem použil volnou díru (možná podle nějakého svazku, ale už si nejsem jistej). Kabel jsem pak v kabině vytáhnul pod přístrojovkou nad pedály. Pokd si dobře pamatuju, tak jsem neměl výraznější problémy (kabel 16 mm2).
Konektor dveří je u 156 jen zasunutej a zajištěnej pootočením převlečného kroužku. U předních dveří by nešel vytáhnout, tak jsem musel vysadit dveře (jde to bez problémů, vyndat šrouby omezovače a pojistné šrouby skrz panty a dveře se vysadí)
ja tahal ve 156 kabel 35qmm a uz to takova sranda neni, levym prahem pod lapubkou nahoru, musis sundfat torpedo a vse okolo, nejsem si jist zda jsem i neco nevrtal
kazdopadne diky me blbosti jsme sundaval vsechny dvere 2x, nastesti to neni na dlouho...
diky pojistny krouzek mi jde jen povysunout tak to mozna bude trosku jiny patent.. ale zkusim tedy potahnout
co to je torpedo vubec netusim a sundavani dveri se celkem desim ze uz to pak nebude tak presne sedet..
nemate cirou nahodou foto toho rozpojeneho konektoru nebo pantu?
jeste takovy dotaz kdyz jste rozpojovali ten konektor tak jste uplne odpojovali baterii nebo ne? melo by se?