Navštíveno 2250x

22.05.2006, 09:42 |
whiskadelic | Upraveno: 2006-05-22 10:01:35
Pro a Proti do Octavie 5dv. Nevim kam ho lupnout, vzhledem na jednoduchou montáž. Koupil bych mdf plato, vyztuzil uchyceni. Jde zase o kvalitu zvuku. Co by jste mi doporucili.Mam PhaseLInear CX 9 - jsou lehke. K nim nejaky SW. Nechci v kufru bednu. Diky.

22.05.2006, 09:49 |
jarkn tu su Free-Air HZ za viac ako dobre ceny:
[ Link ]
Velmi dobrý subwoofer, který se dá použít jako freeair je EmPhaser Impulse S4. www.corner.cz

zatim diky panove, ale jeste nejake dalsi a osobni zkusenosti by nebyly?

23.05.2006, 15:11 |
Ricci Mnohi takto zacinali a vsetci skoncili pri poctivej bedni,ked im islo o kvalitu
EmPhaser hraje v platě dobře. Máme dva v Camaru a můžeme dát poslechnout po předchozí domluvě. Ale jinak jako Ricci bych ti spíš doporučil bednu, je to rozhodně lepší volba.
Pokud ti jde o kvalitu zvuku dovoluji si doporučit uzavřenou bednu. nemusí být veliká jako basreflex a zvuk z toho jde nádherný.
Vim, ze ozvucnice je nejlepsi na zvuk, ale muj kufr je casto plnen a z uspory mista nemuzu bednu mit, mozna bych se priklonil i k dvojte podlaze a do rezervy. Tam bych dal asi Hertz Typ: ES 300, maji vysokou citlivost. Co myslite? Je lepsi plato, nebo zvednout kufr a do rezervy? Bylo by i misto na zesilovac. Okolo diry bych to oblozil a uzavrel, aby se zvuk nesiril do mezery a svedl bych ho jen k jedne strane kam bych dal natrubek. To mi mozna prijde lepsi.
whiskadelic: freeair je nanic, udelej radsi tu dvojitou podlahu. S tim Hertzem a citlivosti je to trochu podfuk, odecti si 3 dB a pak jsi na realu.
Hmm...tak co by jsi mi doporucil do ty podlahy kolem 4000,- ? Chci jen normalni doplneni spodniho pasma, zadny mega basy :) Treba neco od Helixe?

24.05.2006, 09:13 |
Kmoda No a kdyz zvednes podlahu tak neprijdes o misto?Myslim ze v kufru Kokty se mala uzavrena bedynka hned za sedadly ztrati ne?
Zvedne se to pocitam o 7 az 10cm. a ziskam ruzne ulozne prostory. Hele jeste me to rozmlouvejte a ja fakt koupim bednu :)))))))))
Ano, ale ta podlaha se zvedne na trvalo a je to docela náročný zásah. Když tam dáš bednu, můžeš ji bezproblémů v případě potřeby vyjmout a nechat doma. Spíš než zvýšená podlaha je lepší bedna. A některé bedny opravdu nejsou nijak veliké. Třeba Axton CAB259 (2990,- Kč) nebo i další 25 cm. Případně lze i v 30 cm za 4200 Kč. Mrkni ke mně na web a můžeme to klidně i probrat. info@corner.cz
Hmmm.hmm...mno kdyby byly velka jen pres jedno sedadlo - mam deleny, tak by to asi slo. Jde pridelat na bednu zesilovac? muze na ni byt? Na web mrknu.
Může, nemyslím, že by mu to vadilo. Ale ve chvíli, kdy na něj tu bednu přiděláš, tak už zase nebude bedna tak snadno vyjímatelná. Takže spíše bych ho umístil jinam, třeba do boku do kapsy za podběhem.