Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jakou má díru 206sw na repro?

o Navštíveno 444x o
o 22.05.2006, 07:37 | ajsik
neví tady někdo kolik má pr.měr předních repro 206tka sw počítám že to bude stejný jako obyč 206, ale mám model 12/2004 a repro jsou uprostřed dveří tak jak to má např fábie, nejsou vpravo dole...

díky za rady , popřípadě i zkušenosti s montážní hloubkou a taháním výšek do trojúhelníčků

o 22.05.2006, 08:30 | redbullboy
kamarat tam namontoval v pohode 16,5cm repra Rainbow...
o 22.05.2006, 08:55 | ajsik
supr tak to by tam meli vejit phase lineary PC165.20 ;)
o 22.05.2006, 10:08 | kubo
je tam 165ka, ale budes musiet vyrezat vnutornu stranu origo uchytenia kvoli magnetu...

foto k příspěvku  od kubo

o 22.05.2006, 11:18 | ajsik
kubo:

jakou maji hloubku ty rainbow ? jaky to je model? ty moje phase maji 67mm coz je dost , myslis ze je tam dam ? mam el.okna

jak jsi resil vysky? je tam nejaka origo kabelaz do tech trojuhelnicku a nebo tam neni nic predpripravene ?

diky ajsik
o 22.05.2006, 12:57 | kubo
toto foto uz nie je aktualne, teraz tam mam carpower predator 6/4 a tie maju montaznu hlbku 83mm. Vliezli mi tam, len som musel kladivom pomoct jednemu plechu, ktory z boku zavadzal...

vysky su v laminatovych domcekoch a kable su tahane nove. Myslim, ze je tam aj origo nejaky kablik, hruby ako snurka do topanok.

foto k příspěvku  od kubo

o 22.05.2006, 13:48 | Ageon
jj, v pohode som tam dal Rainbow SLX 265 Deluxe, ked chceš, mrkni na fotky, je tam pofotený, dá sa povedať celý postup ako som tlmil a pod.

[ Link ]

heslo: tks

keby si niečo potreboval vedieť ohľadom inštalácie tak sa mi kľudne ozvi na ICQ, ale v stredu maturujem, takže asi nebudem moc online :-)

BTW: kubo, šnúrky do topánok sú na tom ešte dobre :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.