20.05.2006, 14:53 |
aka | Upraveno: 2006-05-20 15:11:10
Zdar,
mám v autě čerstvě namontováno Clarion DXZ 468RMP a mám následující problémy:
1/ při příjmu telefonu anebo při prostém hledání signálu GSM telefonem se příjem rádia zruší a nevím, jak to vrátit zpět. Prostě se rozladí a už tam nemůžu žádnou stanici najít. Dle návodu jsem to nastavoval i se mi to povedlo dát do původního stavu, ale při následné obdobné situaci jsem tam, kde jsem byl. CD jede bez problému, jedná se pouze o tuner.
2/ už asi 10x jsem si ukládal stanice do paměti, pár nastartování tam třeba vydrží, ale druhý den (odhadem) jsou zase pryč a můžu ukládat znova. Věřte, že pořád dokola už mě to nebaví....
3/ v návodu píší, že se dá přeskakovat AM, AM2, FM1, FM2, FM3. Já ale při mačkání tlačítka jedu AM, AM2, FM2, FM3.....párkrát tam naskočilo FM1, ale to fakt nevím, jak se mi to povedlo.
Prosím o pomoc, jedu dle návodu, ale bezúspěšně.
PS.: Jak je to konkrétně zapojené nevím, ale rádio se vypíná samo po vyndání klíčku a zapíná se při otočení klíčku do 1. polohy (pokud nebylo vypnuté samostatně).
PPS:Jak hodně autorádiu svědší to, že se zapne při 1. poloze klíčku a při 2. poloze klíčku (nastartování) se zase resratuje...?
Za všechny odpovědi a rady moc díky....
to te bude zase nejakej perfektne prelozenej navod-a nebo....:))))
Zapoj na radio pamet-resp se podivej,zda je zapojena-zluty drat od ISO,ale zalezi,co mas za oldcmobil-nekde se musi crv se zl prehazovat!
Radiu zapinani pres klicek nevadi-a to,ze se vypne pri startovani je naprosto norm a v poradku!

20.05.2006, 22:11 |
Ricci ked nedrzi pamat, prehod navzajom drat staleho napajania s dratom od spinacej skrinky na iso konektore, vacsinou to byva cerveny a zlty