Navštíveno 1186x

18.05.2006, 20:19 |
Fipo | Upraveno: 2006-05-19 20:07:34
tak už je to skoro hotové, nahoru ještě přijde hrací skříňka na emphasery a celý se to potáhne...basák a bočnice a hrací skříňka budou bílý,spodek je černej

18.05.2006, 20:20 |
Fipo hrací skříňka bez lamina

18.05.2006, 20:22 |
Fipo tady je to už s laminem a kitem,zejtra mě čekaj hodiny broušení,aby to aspoň nějak vypadalo do přerova...tahleta skříňka bude posléze asi na prodej:-)

18.05.2006, 20:24 |
Fipo jinak zesíky půjdou do bočnic a hrací skříňka bude posléze nahrazena bobky na ovály,ale to už jsem někde psal:-)akorát,co mi chybí a financí se prozatím nedostává je kapík:-( a už to začíná být znát,bo když se zapojí i ty emphasery,tak to má kolem 700 w rms:-)

18.05.2006, 20:26 |
Fipo tak teď čekám zdrcující kritiku či nějaké nápady na vylepšení...:-D
Tak kritika snad není ani zapotřebí, a nápad.... napadá mě snad jenom, že mám chuť na vychlazený pivko (:-0 >
kurna, pivo by bodlo :-)
ale jinak pekny - dej fotky pak vysledne instalace, jak pusobi finale :-)

19.05.2006, 09:49 |
FSAL rek bych, ze sou mozna az zbytecne moc blizko u sebe ty stredobasy a naopak sou odtrhly od vejsek

19.05.2006, 17:30 |
Fipo je to možné:) ale já chtěl,aby to bylo po celé délce té zástavby.Jak už jsem říkal,je to spíš takové promo ta hrací skříňka:D no ale už jsme to všechno zprovoznili a hraje to docela slušně(ujde to:-DDDD),kdo pojede na přerov,uslyší;-) večer dodám fotky semi-finální verze

19.05.2006, 20:07 |
Fipo tak a toto je konečný produkt,který vyráží na Přerov:-)

700W RMS máš možná v repro, určitě ne v zasících, ale přijdu mrknout, jsem zvědaf jak ten carpower hraje :-))

19.05.2006, 21:18 |
Fipo počítej se mnou ju-xcite 901- 2*75 w rms přední repro(ale ty jsou jen 2*50 w rms,s tím jsem počítal), dál je tam 1*420 w rms při 2 ohmech a pak ten xcite 301-původní plán byl ho dát na 2 ohmy,tudíž 2*110 w rms(emphaser jsou na 2*150 w rms),ale hraje zatím na 2*75 w rms...takže to naskáče...ale je mi jasný,že ten udávaný výkon je při 14,4 v,ne? takže reál hodnota je malinko jinde...bejt kapík,mohly bejt výkonový špičky o malinko dál:-)

19.05.2006, 21:30 |
paia nejak jsem nepochopil smysl tohodle vytvoru...
reál bude určo jinde :-))

20.05.2006, 16:41 |
Fipo 2 paia-co jsi nepochopil?třeba mi tvé nepochopení přinese nějaký nový nápad;-)

21.05.2006, 23:58 |
FBS Ukážu zde trochu Fipovi práce.

FBS

FBS

FBS

FBS

21.05.2006, 23:59 |
FBS

21.05.2006, 23:59 |
FBS

22.05.2006, 00:03 |
FBS Tohle jsou podle Fipa doorboardy připravené na lak, či jinou povrchovou úpravu. Jsou absolutně nerovnoměrné, každej je jinej, jsou hrbolatý, tapecáky potečený od laminátu.
Bral bych to, každej se někdy učí, ale do te doby, než jsem se dozvěděl že si za ty "doorboardy" vzal 2000Kč. Zákazník teď musí zaplatit nový tapecáky a nechat si udělat jinde nové doorboardy...

22.05.2006, 00:25 |
FSAL hm, sem rad, ze se mi na moji poptavku neozval ...
Tak to se Fipo trošku po*ral v kině ne????
Za tuhle prasečinu 2000Kč? To už ukrajinci líp držej rovinu podle provázku...

22.05.2006, 13:57 |
Alííí Prochy1551: ...trošku pos*al v kině... :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

22.05.2006, 13:58 |
Fipo je to polovina pravdy...bohužel se to začalo kitovat a brousit pozdě...prostě se to nestihlo:-(ale když jsem je majiteli ukazoval,tak jsem mu říkal,že bych na tom potřeboval dělat a ještě to brousit,ukázal jsem mu ty věci na dodělání a on mi řekl,že je to v poho,že si to kldině sám dodělá...i po anabázi s FBS jsem vklidu mluvil s majitelem a říkal,že ho to nějak nedrásá.i přesto jsem se mu nabídl,že si je ještě vezmu a dodělám to,ale nechtěl.možná by se mohl ozvat i shaft a říct svou pravdu,aby se to konečně nějak dořešilo...měl to sem hodit klidně on a ne FBS a házet na někoho jinýho špínu...já se kritice nebráním,o těch chybách vím a řekl jsem je ještě před placením zákazníkovi s tím,že když mi dá čas,dobrousím to a dokituju...on nechtěl

22.05.2006, 14:01 |
Alííí Fipo: .....tak sis to prostě nechal zaplatit, jako že je to O.K. :o((((

22.05.2006, 14:02 |
Fipo každopádně,jestli někdo z vás dělá boardy za podobnou cenu,rád si je nechám od něj udělat,ptž práce na tom není zrovna málo a když jsem se jednoho kluka ptal,za kolik by udělal klasický boardy, bylo mi řečeno 5kolíků s vybroušením

22.05.2006, 14:03 |
Fipo já mu i slevil,byli jsme domluveni i na jiných věcech,které jsem nestihl

22.05.2006, 15:38 |
FBS celý základy jsou špatně, doorboardy se dělají odnímatelný, aby šli potáhnout koženkou, nebo stříknout do barvy. Jsou křivý, a každej je jinej, maj obrovsky hrboly který by jsi stejně nevybrousil, a když už by jsi je brousil, probrousil by jsi tam díru jak tenisák...myslim že tyhle doorboardy bych se styděl odevzdat zákazníkovi i zadarmo..
Se shaftem jsem o tom mluvil taky dost, a ani mu to celkem nevadilo, měl jsem mu je potahovoat koženkou, a když jsem je viděl, padl jsem do kolen, i on mi říkal ať to potahnu v rámci možností, ale přece si nebudu dělat takový jméno... vypadalo by to tragédně :o))
A to že někdo neví jak vypadaj exklusivní doorboardy, precizně udělaný, tak na něm rozhodně vydělávat nebudu... docela se divim že nechce ty 2litry zpět...
plne souhlasim s FBS, sam se to taky videl a radsi se k tomu nebudu vyjadrovat
shafte shafte, ja to rikal :-(

23.05.2006, 08:13 |
shaft.cz | Upraveno: 2006-05-23 08:16:11
caf lidicky tak jsem konecne po dlouhe dobe na netu....
kokam ze se to tu pekne prodiskutovava :) tak k tem boardum, je fakt ze jsou tohle prvni co mam a co jsem v podstate vydel jeste nedodelany (nenalakovany nebo nepotahnuty) o tom ze je tapec politej laminatem mi fipo rikal ze se to wpoho ocisti, coz me moc nenapada jak :( s tim casem sme se prece domluvily ze to bude na wekend a pak sem ti nechal este tejden skoro navrch aby to z toho byla "profi" prace, chapu to jak si rikal ze se tim neziwis, delas to pro zabavu a penez mas celkem dost jak si mi psal, nechci si stezovat nic takowyho, jen jak sme u tebe v olmiku o to mluvily ze se to ocisti a ja si kytem zadelam par tech der a potahne se to nebo lakne to i podle tvych slov by melo jit v poho, ja s tim zkusenosti nemam takze sem ty boardy predal dal aby na to zacal nekdo pracowat a potahnul to, ale nejen FBS rekl ze tahle prace je ostuda a neni moznost je nejak potahnout :( sam sem se na ne tesil, docela i spechal i kdyz sme se domluvily na prodlouzeni terminu ktery si na to mel, tak stale v aute nic nehraje :( shit ... takze nevim co dal nehodlam to davat nekomu na dodelani jestli to tedy dodelat jde ??! muzu je bud dat tobe a dodelas je s postaras se o potahnuti a ocisteni tapecu at je we stawu w jakem jsem ti ho dal a nebo se musime nejak domluvit na wraceni tech penez, jinak daval sem ti za ne 2500,- jen aby se wedelo....nechci prudit nic takoweho, necekal sem TOP praci ale kwalitu za dane penize, a kdyb nebyl w nicem problem a slo to bez problemu potahnout nic tu neresim! ale zatim se z par lidi co v tom delaji nenasel nikdo kdo by je potahnout dokazal...tak jak to wyresime?

23.05.2006, 12:58 |
Mario tak tohle nemohlo dopadnou dobrym vysledkem i kdyby jsi brousil a kitoval do umoru. Pouze z fotek uz poznam, ze tohle je od zakladu spatna prace. kazdej nejak zacina, ale prvni delam sobe abych se naucil nebo popripade informuju zakaznika, ze jsem to nikdy nedelal a bude to stylem pokus-omyl. Z toho kitovani vidim, ze bohuzel nemas absolutne vubec sajnu o takovych pracech. (bohuzel to nema spousta lidi z tohohle fora) tim nechci machrovat, ze ja to delam na 110%... Ja delam instalace jen pro privydelek, ne jako hlavni prijem...
Ale to co tady vidim z toho nemam vubec dobrej pocit.
ja bych si za takovy doorboardy kdyby meli byt udelany kvalitne vzal min. 3000 bez povrchovky. Je pravda, ze za kvalitu se musi platit....
btw. nechak nechapu smysl instalace v ty felicii :-) ale kazdy nejak zacinal:-)

23.05.2006, 13:02 |
Mario Fipo: muzu se jeste zeptat, proc to nebyla hotova prace a podle tebe pripravena na lak? kdyz z fotek vidim ze jsi to brousil dokonce mozna i pod vodou, nebo minimalne hodne jemnym smirkem. pritom jsou tam kratery? to nevypada, ze jsi chtel pokracovat jeste v kitovani a brouseni....
U nas mame taky jednoho podobneho "umelce", ktery brousi vlakno tmel pod vodou 1200 smirkem nahotovo, na lak :o))))
to Mario: mas recht bylo to brouseny pod vodou jemnym smirkem i proto jsem mu ty boardy nechaval dyl...takze jsem prisel jak o cely tapecy tak este o 2500 navrch :) potesi :)
Souhlas s tim ze to stoji opravdu za h....
Nemuzu si pomoc, ale tohle uz nikdo nezachrani. Je to zraly na novy tapecy a cely znova. Takze jak pise shaft, pokud se k tomu Fipo nepostavi jako chlap, tak prisel o prachy i o tapecy. :(

25.05.2006, 17:48 |
zrno No jo no každy se učí a začátky jsou velmi těžké ale vše v rámci možností že Mario :-)