Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaky je rozdil v TV do auta

o Navštíveno 516x o
o 18.05.2006, 10:29 | MajSoft
cauky lidi, tak sem si rekl ze by se mi konecne hodila telka do auta. o analogu nemuze bejt ani rec a tak sem zvolil dvb-t muj dotaz zni
jaky je rozdil kdyz dam do auta stolni ale maly TechniSat DigitMod T1 viz: [ Link ] za zhruba 2000
ktery pres redukci scart napojim na LCD.

nebo druha moznost treba zenec ze-dvbt 25 ale co ta cena? kolem 9 tisic.

tak nejak nechapu, sice zenec je dvoukanalovy a (diversitni - to nevim co znamena.)

co myslite jaky koupit dvb-t do auta.???? davat 9 tisic za dvbt se mi teda zrovna nechce. poradite ? treba i jinou znacku.

o 18.05.2006, 12:12 | actionMed
Diverzni: znamena zlepseni kvality prijmu. V DVB-T prijimacich sou dva druhy- anteni a tunerova
Anteni znamena, ze prijimac ma dve anteny a vybira lepsi kvalitu prijmu z jende, nebo z druhe anteny.
Tunerova pracuje taky se dvema antenama, ale kazda antena ma svuj vlastni prijimac.
Diverzitu maj vsechny nebo aspon vetsina kvalitnich prijimacu. Jaky by to bylo, kdybys dal stolni prijimac do auta, to ti nereknu, ale dle meho nazoru bys mel spaty prijem signalu jelikoz stolni prijimace nejsou staveny do "rychlosti" (do pohybu), a tak ve vyzsich rychlostech bys stracel signal.
o 18.05.2006, 12:19 | MajSoft
diky za vysvetleni. no pri jizde ho pouzivat nebudu takze by mi asi ten stolnu stacil si myslim. vyhoda taky je ze to odpojim a dam na chatu kde je taky signal. takze poku to nebudu chtit sledovat prijizde tak mi staci ten stolni zejo :) ???
o 18.05.2006, 12:20 | MajSoft
asi to budu muset vyzkouset
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1684 sekund.