Navštíveno 833x

17.05.2006, 23:07 |
PepaS Chtel bych do Audi A4 rv96 dat 16cm repro do dveri a do zadniho plata. Mate nekdo zkusenosti se zastavbou. Popripade mi aspon poradte jak se dostanu k tem origo repro, nerad bych pri metodach pokus-omyl znicil kryci mrizky k origo repro.
Jestli mate nekdo foto ze zastavb (doorboardy atd) do tohoto auta tak bych byl za ne taky vdecen.
Dik moc PepaS

18.05.2006, 07:37 |
PepaS Pekne ale ta cena moc pekna neni.

18.05.2006, 14:27 |
paia vzhledem k tomu, ze v originale je vepredu 13-tka, tak bez zasahu do tapecaku tam 16-tky nedas.

18.05.2006, 14:56 |
PepaS paia: a nevis aspon jak se dostat k tem repro? asi se bude muset sundat cely tapecak, ale nevim jak.

18.05.2006, 14:59 |
choze bude tam pár šroubů a bude to nacvakaný takže opatrně odcvakávat dost rádo to praská.
Musis sundat cely tapecy, jinak se k repro nedostanes.
16tky tam nedas, musis bud koupit dverni kapsy nebo si udelat laminatovou upravu tapecu...
Ja mam zatim 160mm repro v zadnim platu, musel jsem si ale udelat redukce z MDFky...
Predek chci udelat ale kupovat kapsy za 5-6tis. se mi moc nechce....

- Povolis sroubek uznaceny zlutou sipkou
- Pak sundas cely ten ovalny plast jak smeruje sipka 1 ve kterem jsi povolil ten prvni sroubek, smerem dolu ten plast vyjmes..
- Pod tim plastem co jsi sundal jsou 2x vruty, ty vysroubujes..
- Potom jsou sroubky, sipka 2 a 3 ,ty jen vysroubujes
a pomalym tahem smerem nahoru sundas cely tapec...
Je to jednoduche...

paio pri vsi ucte k tobe kecas... v A4 do r.v. 2000 sou 10tky... takze leda ty kapsy nebo laminat...
sundavani tapecu je jednoduchyje tam cca 5 sroubku ruzne po tapecu a pak povysunes cca 5cm nahoru a pak normos oddelas... sral sem se se dverma dokud me ju nezabavili policajti... takze kdyztak icq... su k dispozici

18.05.2006, 23:17 |
PepaS PIN.kes: diky za nazornou ukazku
Luke: myslel jsem si ze jsou tam desitky. Dik za nabidku kdyztak se ozvu
to All: vam samozrejme taky dik
kdyby mel jeste nekdo nejake postrehy tak napiste, popripade nejake fotky instalaci

18.05.2006, 23:37 |
Ricci V A4 2002 su origos 16ky,kamos tam daval Focaly 165 K2P bez problemov,tapacir samozrejme musi ist dolu

19.05.2006, 00:34 |
PepaS PIN.kes: diky za nazornou ukazku
Luke: myslel jsem si ze jsou tam desitky. Dik za nabidku kdyztak se ozvu
to All: vam samozrejme taky dik
kdyby mel jeste nekdo nejake postrehy tak napiste, popripade nejake fotky instalaci
Mám old A4 a mám vyřešeno...Když stihnu nafotit, tak pošlu v pondělí. Jinak mohu pomoci s jakýmkoliv tech. problémem. Znám to auto nazpaměť. Možná bychom mohli udělat i busssines... ;o) Chci dát výšky ze dveří na palubku a budou mi přebývat domečky.

19.05.2006, 18:59 |
paia Luke-Jeep: jsou tam 13-tky, stejne jako v me A3, ze je ten adapter pro neoriginal 13-tky malej, za to ja nemuzu, proto existuje adapter pro 13-tky s klasickou rozteci sroubu.

22.05.2006, 08:59 |
PepaS wilibald: Dik ty fotky by byly super
PepaS: Sorry, sprostě jsem na tebe zapoměl a foťák mám na chalupě...Takže fotky se odkládají na příští týden...