Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > výšky

o Navštíveno 350x o
o 17.05.2006, 19:33 | Beda
Je nejaky rozdil v kvalite hudby, kdyz je mebrana vysek z hedvabi a nebo s rucne impregnovane tkaniny? snad to neni uplne blbej dotaz?

o 17.05.2006, 21:36 | dddd
ja tomu moc nerozumím,ale spíš tam pujde o to ze kazdej jinej material membrany ma jiny zvukovy přednes,takze to asi pausalne rict nejde
o 17.05.2006, 22:10 | prohifi.cz
urcite ma kazdy material jiny charakter zvuku, ale hodne dulezite je jak si s tim materialem vyrobce poradi - hlinik muze rezat do usi, ale taky muze hrat prijemne...

to same hedbvadi atd. - je dobre s tim umet, mit dobre sladene stredobasy a vysky ve vyhybce, ale je pravda, ze hedvabi me jeste nikdy nezklamalo a nebo pokud narazis treba na nejvyssi rady DLS a jejich material vysek, tak zkratka kdyz to poslechnes, je to zase nekde jinde

ja myslim, ze nejdulezitejsi je vzit dobry material a dobre vyuzit jeho schopnosti
o 18.05.2006, 08:45 | Milhauzz
Ryves to posal pekne. Zalezi na vyrobci jak to da do kupy, je zde hodne faktoru co ovlivnuji kvalitu zvuku, nejen kalota. Urcite bych nevybyral vyskace podle toho z ceho sou, ale jak hraji :)
o 18.05.2006, 14:53 | Beda
diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1772 sekund.