Navštíveno 316x

15.05.2006, 15:51 |
socka Ahoj videl jsem ze se tu casto nakupuje ne ebay v DE. Muze mi nekdo veco tam vydrazit a dovest. Dela to tu nekdo? Samo zadarmo by to nebylo. Nechci s i nic posilat postou (moc ji neverim).
Chtel bych nejakou slusnou alpinku
kontakt kantare@post.cz
neni problem delam to bezne pro nekoho ale i posilani do CZ neni uz az tak drahe.
Napis me na ICQ 337-897-256
socka: Postou to pujde kazdopadne
Proc by ne postou ????
Nechal jsem si poslat z CH alpinu 9588R a bez problemu.

16.05.2006, 14:37 |
socka mam strach ze by mi prisla prazdna krabice takhle kdyz je nekdo z DE a jezdi sem je to lepsi. Kleneex pisi ti mail ICQ nemam

16.05.2006, 15:15 |
zdany Nad tim jsem taky zvažoval. :) Ale nikdo to nebyl ochotný pro mě udělat.
No taky jsem si nechával posílat nějaký věci a vše bez problémů. Akorát teď jsem vyhrál aukci ebay a získal repro Focal 165 K3. Ještě jsem neměl peníze a výplata mi měla přijít týden po tom co skončila aukce. Ještě ze tak! Asi třetí den po aukci mi přišlo upozornění z EBAY že panáčka vyloučili! 60 obchodů udělal v pohodě, samé + hodnocení ale poslední měsíc poslal dvěma lidem dost zajímavej balíček. Asi se divili když čekali pár repro a přišel jim jen set do jedněch dveří! Tak panáček na ebay skončil. Myslím že toto byl případ 1 ze 100, ale stát se to může. Ale znáš to, kdo se bojí, nesmí do lesa!
tak tak
ted jsem nasel nejlevnejsi novou 9855R za 410,- euro + 25 euro postovne az do CZ ;-)))

16.05.2006, 23:42 |
clown Kleenex .. a to je vyhra ? :o)) tuhle cenu jsem uz videl i v cechach od cecha :o))
Novou za 12.500,- Kc z dokladem??????
Tak to ja teda ne!!!!!
Jsem zvedave jak me to dokazes?? Jestli jo tak klobouk dolu ja ju nasel za min 15.000,- kc
nejde o to najít to někde na webu,ale spíš cena po telefonu bude třeba jiná...

17.05.2006, 11:56 |
clown asi jako H.E.R.O.
dokazovat ti nic nebudu, ja ji nekupoval .. 9855 je pro mne nepouzitelna ..

17.05.2006, 15:32 |
socka to je moc pekne ze se tak starate. Myslel jsem ale ze by mi sehnal nekdo starsi ne novou!