Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Velikost ozvučnice pro ovály

o Navštíveno 523x o
o 13.05.2006, 20:25 | Fipo
hledám nějakou standardní velikost ozvučnice pro ovály,napíše mi to někdo?u komp vím,že je to zhruba kolem 8-12l,tak hledám podobný údaj i pro oválky:-)předem díky

o 13.05.2006, 21:48 | prohifi.cz
ja bych udelal kolem 10l a myslim, ze to bude ok :-)
o 14.05.2006, 13:13 | tomvee
co plánuješ ? Zadní plato s ozvučnicí ? Taky o něčem podobném přemýšlím. Ještě jsem koukal, že je tu někdo směroval tak, že hrají víc směr řidič a spolujezdec, než do zadního skla. Má to smysl ? Na druhou stranu se zvuk celkem slušně odráží od zadního skla, pokud tam jsou umístěné klasicky ...
o 14.05.2006, 18:36 | Fipo
hned pod tímto tématem mám další téma,domek na carpower,tak tam mrkni,už se to rýsuje,na bočnice přijdou laminátový bobky na ovály
o 16.05.2006, 01:51 | Pavel.
tomve: jj odrazi, ale co to s nim udela :-( ani pak nejde o ten ubytek vysek ale o to co odrazeny zvuk (zpozdeni) udela po smichani s primym zvukem - zvuk se pri tom jakoby pomuchla a rozplizne.. mel jsem to tak jednou a uz bych to tak nedal.
o 16.05.2006, 18:06 | Fipo
já tohle plánuju jen na hraní na srazech,takové speciální srazové platíčko,jinak to bude natočený do autíčka:-)
o 16.05.2006, 20:44 | Paul
k čemu je vůbec dobrý,když jsou ovály a kompa v ozvučnici??to pak přijdu o basy ne??
o 16.05.2006, 23:04 | Fipo
naopak,má se to o co opřít...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1777 sekund.