Navštíveno 522x

13.05.2006, 20:25 |
Fipo hledám nějakou standardní velikost ozvučnice pro ovály,napíše mi to někdo?u komp vím,že je to zhruba kolem 8-12l,tak hledám podobný údaj i pro oválky:-)předem díky
ja bych udelal kolem 10l a myslim, ze to bude ok :-)
co plánuješ ? Zadní plato s ozvučnicí ? Taky o něčem podobném přemýšlím. Ještě jsem koukal, že je tu někdo směroval tak, že hrají víc směr řidič a spolujezdec, než do zadního skla. Má to smysl ? Na druhou stranu se zvuk celkem slušně odráží od zadního skla, pokud tam jsou umístěné klasicky ...

14.05.2006, 18:36 |
Fipo hned pod tímto tématem mám další téma,domek na carpower,tak tam mrkni,už se to rýsuje,na bočnice přijdou laminátový bobky na ovály
tomve: jj odrazi, ale co to s nim udela :-( ani pak nejde o ten ubytek vysek ale o to co odrazeny zvuk (zpozdeni) udela po smichani s primym zvukem - zvuk se pri tom jakoby pomuchla a rozplizne.. mel jsem to tak jednou a uz bych to tak nedal.

16.05.2006, 18:06 |
Fipo já tohle plánuju jen na hraní na srazech,takové speciální srazové platíčko,jinak to bude natočený do autíčka:-)

16.05.2006, 20:44 |
Paul k čemu je vůbec dobrý,když jsou ovály a kompa v ozvučnici??to pak přijdu o basy ne??

16.05.2006, 23:04 |
Fipo naopak,má se to o co opřít...