Navštíveno 2929x

11.05.2006, 13:28 |
frr Zdravíčko,
dostal jsem za úkol vybrat autorádio jedné osobě, které nezáleží na MP3, audio výkonu, moc ani na zvuku, ale potrpí si na dobrý příjem VKV FM-II.
Vidím to na nějakou levnější šlupku s CD mechanikou.
Existují mezi výrobci nějaké obecné rozdíly v citlivosti tunerů?
Díky za jakýkoli názor
osobne bych doporucil blaupunkt. alpine ma tuner na hovno, obecne receno, clarion jakbysmet, z drazsich pak becker, ale to uz je vyssi liga...
měl jsem Blau Daytona MP53 a byl jsem zklamanej, Alpine 7893 a 9835 standart, velice doporučuji jakýkoliv Kenwwod s tunerem K3i !
blupunkt, mel jsem losangeles 72 a super prijem na kus dratu i v garazi...
Velmi dobrý tuner mají Blaupunkty a Beckery.

11.05.2006, 18:28 |
Kmoda No tak ja vystridal par radii a nejlip chytal tuner u starsiho Sony na kazety.Naladil vse a vsude to drzelo.Kam se hrabal Kenwood a jeden z nejvyssich modelu Pio co mam ted je docela hruza.

11.05.2006, 21:35 |
R19 A co si myslíte o panasoniku?
na zacatku jsem mel doporuceni ze sony maji tuner nejlepsi, a tak prisel prvni sony kazetak a byla to bida, dalsi sony uz bylo lepsi. blaupunkt jsem taky mel i horsi i lepsi. ale kenwoody ktere jsem zatim slysel byly tunerove dobre naprosto vsechny a celkem i zvukove. takze pro me by byl favorit v tomto smeru kenwood, bohuzel ale tuner nepovazuji za prioritu no1 pri vyberu a navic se mi ani nelibi. hlavne cd je cd, tomu se fm tuner tezko uplne vyrovna..

12.05.2006, 06:15 |
LadaN Jedině Beckera, dva tunery a velká citlivost z tohohle rádia dělá přeborníka na FM. Mám ve výprodeji za 9000Kč posledních 6 kousků bez MP3 ale s CD nebo CC.
LadaN 777220566
Becker ma stejne tunery od Blaupunktu
TUNER- Blaupunkt ,KENWOOD, Becker
Blaupunkt ma u nekterych modelu TwinCeiver,a ten ma hodne dobrej prijem,jinak obecne se rika ze Blau maji velmi dobry prijem radia
tenhle model je na tom hodne slusne z prijmem vkv ale ta cena asi nevyhovuje co:)
[ Link ]

13.05.2006, 18:22 |
dj.DEKL | Upraveno: 2006-05-13 18:23:17
Hlavně je důležitá pořádná anténa... nejlepší je 1/4 (70-80cm prut)
Jinak origo rádio Renault (?Philips?) špica.