Navštíveno 472x

Potreboval bych zkonzultovat jeden problem co se mi zacal vyskytovat v aute. Mam problem s napetim v auti. V mot. prostoru mam natarku 76Ah a u zastavby mam 2x 100Ah baterie. na motoru mam povesene 2 altiky jeden je 76 a 2hej je 100. Kdyz pustim musit tak je to chvilku good a po chvilce mi zacne pozhasinat pristrojovka a rosviti se mi ledka jednotky motoru ( zrejme male napeti ) a digi budiky zacnou ukazovat blbosti. Baterky u zastavby jsou nove, ale ta predni je 2 roky stara. Myslite, ze by to mohla delat ta baterka? ze to ma zasebou a furt mi zere proud a neda nic nazpet? diky.

11.05.2006, 13:16 |
audi ofil | Upraveno: 2006-05-11 13:18:11
proč si to nezměříš tím měřákem elektrolitu prostě baterka v hajzlu mně taky odchází a mam 1,5 roku
Nemam ho. Jen se zatim pidim :-)
bez te baterky to asi vůbec nejede že? tak si půjčit a zkusit kdybys byl za rohem tak ti klido půjčim aj měrak aj mou kráávo baterku GZ
Nevim netestoval jsem. Pristi tejden to davam na lak, tak to asi nebudu resit a nez se mi auti vrati z laku tak koupim novou a bude klidek. Jen me to stve.... :-(

11.05.2006, 13:30 |
audi ofil | Upraveno: 2006-05-11 13:43:04
sem to tušil já chci taky tak 4 kw na sw a 1 kw v komponentních
bohužel jsem začal teprv minulej rok před silvestrem ale už jsem do toho fakt zblbnul 4kw doufám žeto není jen ten zesák Zapco 4kw ten je lepší než sex