Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ruseni - praskani, piskani - nejake reseni?

o Navštíveno 372x o
o 09.05.2006, 13:34 | vonkuttenberg
cau, uz sem zoufalej. zkousel sem snad vsechno... ale kdyz jsme privedli signaly z auta kamose do zesilovace v mem aute tak se zadne ruseni nekonalo.

kdyz jsme zkusili vymenit moje signaly tak to nepomohlo. novy + - od baterky do radia snizilo ruseni tak o 1/3, ale porad jakmile nastartuju tak to je nanic :( s jinym radiem JVC G807 to samy :(

co s tim? mam auto odvezt do servisu autoelektrikarum at si s tim lamou hlavu? (jestli s tim vubec budou ztracet cas)

nebo nevite kdo by se mi na to v praze mohl podivat, dojedu kamkoliv navecir nebo rano...

o 09.05.2006, 13:44 | VlastaCB
Muze se projevovat spousta veci ,motor alternator ,vstrikovani řj,kabely ke svickam a spoustu dalsich veci .Zkus vzit ohmmetr a z minus polu baterky zmer ukostreni motoru,alternatoru ,řj atd ,vetsinou se to projevuje ze nameris nejakej vetsi odpor.
o 09.05.2006, 14:37 | wattman
ty uz jses tu zas? :))))))
To mi teda hlava nebere-ze to dela i s jinym radiem-to bude asi taky v haji!Zkus tech radii vic!!!
o 09.05.2006, 15:08 | tappaja
No jak jsi mi psal, jestli to nebude altikem. Ale to by asi nerusilo kazdy seslapnuti brzdy, motorek od steracu...
Ze by to byl ten dobre opravenej zesilovac? Zkus kontaktovat LadaNa, treba by vedel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2198 sekund.