Navštíveno 289x

Mám takovej problémek, zkoušel jsem zapojit woofer (dvoucívka 15" 2x250sin), hrál asi 5 minut a pak přestal, zase chvíli hrál a pak zase pauza, všechno je samozřejmě zapojené dobře (snad se ani nedá zkazit :o) ), když hrát přestal, stačilo jen postrčit membránu a zase se chytil,předpokládám že cívka, nemáte někdo tušení jak problém odstranit popř.kdo by se na to dokázal podívat? Nejlépe Praha, jsem z Dobříše...děkuju

08.05.2006, 10:30 |
clown v praze to nekdo opravoval taky, hledej na seznamu ..
jinak zde to dela Caraudio .. ale je to Morava :o) ... na druhou stranu zase umi :o))
jj, Caraudio umí... mám pro něj zase další kšeft :o) odkud vůbec přesně je ? v popisu má BK a nějak mě nic nenapadá, co by to mohlo být...

08.05.2006, 10:45 |
clown 679 02 Rájec - Jestřebí
carsound@post.cz
vic uz je tajne :o))

08.05.2006, 10:47 |
clown Pepino ... DBdrag ? :o))
nene... :o))
jedu si takhle v sobotu ráno na MV IX. rádio puštěný tak na 1/4 a najednou SW nehraje. zastavil jsem na letišti u CTS.CZ, zkoukli, odzkoušeli u něj v autě a nešel. Zavolal ryclý spojce Ralf Carhifipower, a ten mi v jednu odpo přivezl fungl nový box. nechal jsem ho tak cca 1,5h rozehrát a šup k Emmanům... rozebral jsem pak SW a zjistil, že nejde jedna cívka...
Leda že bych si o dovče udělal na Moravu výlet :o)) No né že by mě vínko nelákalo...

08.05.2006, 11:06 |
clown Escudo .. poslat postou
rychla spojka je good .. je to jeden z mala nemcu ktery mam rad
Je pravda že na Seznamu toho je až až, ale rád dám na radu od někoho kdo už má zkušenost... Už to chci mít všechno z krku, sestavovat muziku je pro mě poslední době porod :o/ Už měsíc čekám na nějakej švícarskej E-shop než se rozhoupe a posle sestavu do plata a teď ještě tohle :o)
clown: jenže já jsem zmuchlal krabičku :,o( Měla takový větší rozměry... že bych to poslal v igelitce od Penny? :o)) dám na to samolepu křehké zboží :o) zkusím se poptat, je tu nějaká firma u Prahy která se tím zabývá, když to nevyjde, tak potom půjde na řadu spojka :o)
na cívce jako na dívce nejdřív napětí a potom proud!
taky potrebuju prevonout jeden Focal :-/ uz se na to chystam minimalne pul roku a porad nic