Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Chyba v cívce?

o Navštíveno 289x o
o 08.05.2006, 09:56 | Escudo
Mám takovej problémek, zkoušel jsem zapojit woofer (dvoucívka 15" 2x250sin), hrál asi 5 minut a pak přestal, zase chvíli hrál a pak zase pauza, všechno je samozřejmě zapojené dobře (snad se ani nedá zkazit :o) ), když hrát přestal, stačilo jen postrčit membránu a zase se chytil,předpokládám že cívka, nemáte někdo tušení jak problém odstranit popř.kdo by se na to dokázal podívat? Nejlépe Praha, jsem z Dobříše...děkuju

o 08.05.2006, 10:30 | clown
v praze to nekdo opravoval taky, hledej na seznamu ..
jinak zde to dela Caraudio .. ale je to Morava :o) ... na druhou stranu zase umi :o))
o 08.05.2006, 10:33 | Pepíno_Honda
jj, Caraudio umí... mám pro něj zase další kšeft :o) odkud vůbec přesně je ? v popisu má BK a nějak mě nic nenapadá, co by to mohlo být...
o 08.05.2006, 10:45 | clown
679 02 Rájec - Jestřebí
carsound@post.cz

vic uz je tajne :o))
o 08.05.2006, 10:47 | clown
Pepino ... DBdrag ? :o))
o 08.05.2006, 10:53 | Pepíno_Honda
nene... :o))
jedu si takhle v sobotu ráno na MV IX. rádio puštěný tak na 1/4 a najednou SW nehraje. zastavil jsem na letišti u CTS.CZ, zkoukli, odzkoušeli u něj v autě a nešel. Zavolal ryclý spojce Ralf Carhifipower, a ten mi v jednu odpo přivezl fungl nový box. nechal jsem ho tak cca 1,5h rozehrát a šup k Emmanům... rozebral jsem pak SW a zjistil, že nejde jedna cívka...
o 08.05.2006, 11:01 | Escudo
Leda že bych si o dovče udělal na Moravu výlet :o)) No né že by mě vínko nelákalo...
o 08.05.2006, 11:06 | clown
Escudo .. poslat postou

rychla spojka je good .. je to jeden z mala nemcu ktery mam rad
o 08.05.2006, 11:06 | Escudo
Je pravda že na Seznamu toho je až až, ale rád dám na radu od někoho kdo už má zkušenost... Už to chci mít všechno z krku, sestavovat muziku je pro mě poslední době porod :o/ Už měsíc čekám na nějakej švícarskej E-shop než se rozhoupe a posle sestavu do plata a teď ještě tohle :o)
o 08.05.2006, 11:14 | Escudo
clown: jenže já jsem zmuchlal krabičku :,o( Měla takový větší rozměry... že bych to poslal v igelitce od Penny? :o)) dám na to samolepu křehké zboží :o) zkusím se poptat, je tu nějaká firma u Prahy která se tím zabývá, když to nevyjde, tak potom půjde na řadu spojka :o)
o 08.05.2006, 19:29 | H.E.R.O.
na cívce jako na dívce nejdřív napětí a potom proud!
o 08.05.2006, 20:26 | Rajdlos
taky potrebuju prevonout jeden Focal :-/ uz se na to chystam minimalne pul roku a porad nic
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.