Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Please help

o Navštíveno 364x o
o 06.05.2006, 19:12 | Proffesor_W | Upraveno: 2006-05-06 19:13:31
Nazdar vsem!

mam takovy vetsi problemek. sestava
radio JVC kd-sh909r
zesik Alpine MRP-F240(4 kanal 4x50rms) pripojen pouze zatim n zadni "ovaly"
Vibe QB69 (200rms), ale normalne, ne do mustku
kabelaz od batery 35qmm do bloku a z nej 20qmm do zesiku. Kostrici kabel taky 20qmm cca 40cm. Reprokabely 2,5.

Problem je ten ze kdyz zacnu hrat tak na vyssi hlasitost se zacne jakoby vypinat zesik nebo radio, proste to hraje a treba po 3 vterinovych intervalech to tak na 1 vterinu jakoby neco vypne a prestane hrat. Rikal jsem si ze tomu moc davam, ale zkusil jsem na radiu dat celkovy utlum -12db, na zesiku gain tak na 20-25% a bass EQ uplne stahnuty a uz pri polovicni hlasitosti to zacne delat. Zadnej kraval nebo tak, proste normalka. Zesik se nijak neprehriva, ma takovou normalni teplotu, neni uplne studenej ale trosicku teplej. Pripadne mi taky ze to dela pouze kdyz zacne jit o nejaky basy, kdyz ma song pasaz pouze s vyskama tak je to OK. Kdyz ale na ekvalizeru stahnu basy uplne na minimum tak to taky dela.
btw: dela to jak pri nastartovanym, tak pri chcipnutym aute. Na distribucnim bloku mam voltmetr a ten mi ukazuje pri nastartovanym 14,0 - 14,2 V a pri chcipnutym 12,2 - 12,5V. Kapacitor nemam, nicmene si myslim ze na takovy zesik by jeste byt nemusel.
btw 2: repra mi driv hrali pouze na radio bez zesiku a vse bylo ok.

o 06.05.2006, 20:43 | tappaja
odpoj ty ovaly od zesiku a zmer impedanci, melo by to byt +/- 4 ohmy
o 07.05.2006, 21:50 | transportér
takový problém jsem taky řešil, ale u mě to bylo tím že jsem na vyhybkách měnil šrouby u kontaků. Na předních vyhybkách to bylo v poho, ale zadní které jsou stejné, ale o třídu nižší se ty šrouby skoro dotýkaly krytu. No a když jsen přidával ... Nejsem pako ty vyhybky jsou stejné, kromě vzdálenosti šroubů od krytu. Chvilku nervů jsem si užil. Čau
o 08.05.2006, 20:35 | critic
Nevim,jen tak placnu:
Ty ovaly jsou ok,nemuzou bejt načaty?Myslim ze kdyby byly mohlo by to vyvolavat to že zes pociti zkrat z civky a zes vypne(ochrana) a to ze to dela jen při basove pasazi by tomu taky nasvedsovalo.No nevim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.