Navštíveno 503x

05.05.2006, 15:03 |
clown Konny mne nahlodal dost vazne s tim, ze ma optiku az k DSP do kufru, tim usetri spoustu problemu s rusenim a za cenu slusnych kabelu poridi DSP a pul nove HU. Aktulne mam nejakou 758, ktera neuma ani optiku a pres CE-NET bude asi umet jen pripojeni menice CD. .. kdyz koukma na nove modely, tak ty zrovna take nemaji optiku, takze u nich zustava jen CE-NET propojeni .. teda pokud se nepletu .. takze dva dotazy ..
rozdil ve zvuku, kdyz to pujde z HU do DSP pres CE-NET proti optice, pripadne dodelani optiky do nekterych radii asi nehrozi, ze ?
Pak mne napada ///A-9861 s optikou a k tomu PXA-H700, pac nechci druhe LCD v palubce .. (nejsem Erix :o)) )

05.05.2006, 15:10 |
Ricci Je to rozdiel,ja som ho jednoznacne pocul...
Dorobenie optiky nehrozi...

06.05.2006, 22:48 |
aTTim 1. nemam zkusenost z Clarionem, pouze s Alpine, rozdil Ai-Net kontra optika s procesorem PXA-H700 je propastny. Pochybuju, ze by to u Clarionu bylo jinak
2. Optika se da dodelat, nicmene cekej spis dalsi problemy s ovladanim a pripadnym prepinanim signalu. Konkretni detaily o dodelani optiky ale neznam, nejsem elektrotechnik.
3. 9861 je DVD se vsim vsudy, cili osobne bych se obaval nizke rychlosti odezvy na ovladani a obecne kvality mechaniky - prosim nesrovnavat s DVI 9990. Ovladat s timhle typem displeje procesor je mozne, ale desnej opruz. Navic displej k PXA-H70x nemusis nutne nekam montovat, muzes ho pouzit jen pro nastaveni a pak odpojit, nebo schovat.

06.05.2006, 23:09 |
clown ja mel prave za to, ze 701 musi mit panel furt :o) .. tak pak to je rozumne ..
mechaniky nesrovnavam .. jsem realista, delam obcas mezi pc a ty mechaniky sou proste spotrebak a to plati i zde .. coz mi potvrdil i Alpine servis ..

09.05.2006, 10:22 |
erix7 (K)
clowne, jak spiou nahore, dale najak si nemohu vybavit HU od Calrionu s Optickym vystupem, i 960 neboli 9255 mneli jenom opticke vstupy. Ted HX-D2 ma optickej vystup, ale ta ma DSP v sobe a neumi ovaldat externi DSP. Nayvse Clariony nemaji kalsickej Optickej kabel.
Jo to je pravda. optika na Clariona to je boj. Kabel má svůj převodník přímo v konektoru, takže se nedá nahradit jiným než od Clarionu. a k těm rádiům - C 9575 jsme z optikou propojili a fungovalo to, ale nezkoušelo se to v autě ale na stole. To teprve příjde. Jo a sehnat optickej kábl od Clariona je dost unavující boj.
Mám DSP te´d tam jdou nový kabely od Audisonu SQ1 a nová aktivní vyhýbka a uvidíme. Teprve po 2 měsících jsem zjistil, že pokud chce někdo dělat aktiv, tak musí mít k dispozici aspoń 4 aktivní vyhýbky aby viděl rozdíly.
Já jsem ten nahlodávač, tak se k tomu taky vyjádřím.
Já mám teď jednoho staršího Clariona DRx 9575, který má digitální optický výstup + DSP DPH 7500, který má dokonce tři digitální optické vstupy. Mám to zatím propojené CeNETem. Zvukově se mi to zdá velmi dobré. Mám připravenej i digitální optickej kablík, zkoušel jsem propojení HU + DSP zatím jen doma na stole (jen na domácí aparatuře) a nezdál se mi rozdíl ve zvuku nijak zásadní. Protože mám ten optickej kablík (zatím) jen jeden, stále váhám, jestli s ním mám propojit k DSP HU a nebo CD měnič.