Navštíveno 1435x

O vikendu jsem si koupil nove radio a v pondeli vymontoval moje stare ktere jsem si koupil u firmy v brne (Nový Lískovec) ktera prodava a montuje Sony.
A docela cumel co jsem zjistil kdyz jsem vytahnul stare radio z tunelu :-((((
Rikaji si profici ale nejsou.
Jsem docela nasranej protoze jsem mel pozlatcenej signalove kabel od Pioneeru ktere mel vadne cinch a chtel jsem ho spravit tak me rekli ze to nedelaji a ze me tam daji lepsi.
A takhle to vypadalo

Kdyz jsem oddelal isolace

A tak to vypada ten lepsi RCA kabel

no to je pekny maso...okamzite bych to sel reklamovat......
Co si neduelas sam, jako bys nemel. U autohifi instalace to plati bouzel dvojnasob! :-/
A takle vypada profi zabaleni na tel mute. Vsechno bylo jen tak hozene za radiem.

normalne bych to klidne raklamoval ale uz je to tak 3 roky a ani se me tam nechce :-((((
To sou zmrdi! No co tohle udělalo za prasata, to fakt nechápu!
To je darebáctví!!!
Bych jim ten sinč narval do prdele tak hluboko, že by přestali vidět!
Poslal bych na ně ochranu spotřebitelů.

04.05.2006, 14:05 |
Kapka (M)
klasika....to už jsem parkrat videl i horší...nekolika kamošum jsem přendaval radio..a nakonec to dopadlo tak,že jsem to komplet vystříhal a natahal si novou kabelaž...už to ani nijak neřešim...zbytečne rozčilovaní...
hovada apekne drahy jsou...bych tam nikdy nejel za ...hovadama...
vsak uz me tam nikdo ani pro pojistku nedostane
a to radio jsem si tam nechal od nich instalovat take jen pro to ze kdyz jsem si to tam koupil tak me rekli ze me to dam daji za dax a ja zrovna nemel moc casu tak se me to hodilo
ale UZ NIKDY VICE !!!!!!!!!!!!!!!!

04.05.2006, 14:20 |
Ricci Co si neurobis sam,ako keby si nemal...
Ja som uz zazil radia,ktore vypadli z 1dinu v palubovke sami od seba,boli tam len vlozene "profi firmou" predavajucou nove auta...
uz jsem videl daleko horsi a Tappaja i Pywoj potvrdi
(a nestalo se vubec nic, reklamace je jako o tom hrachu a zdi..)

04.05.2006, 15:25 |
PRESS kdyby to dělali 10ti letí kluci tak by to vypadalo líp, to je neskutečný.
Jinka jako ostatní, co si neuděláš sám, tak to stojí za p...
jj to ted vim take to ma byt spis varovani pro jine

04.05.2006, 15:50 |
milfa Se divím, že se ti v tom nezačudilo :-(
to ja se take divim a to ja tak jezdil skoro 3 roky :-(
Novy Liskovec? Rekni to na plnou hubu - INCAR :-)
[ Link ]
no chtel jsem to jen naznacit ale je to tak ;-)

04.05.2006, 16:13 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-05-04 16:13:34
taky mam s nema "dobrou" zkusenost kdyz jsem u nich vybiral woofer :-) na otazku jak to tlaci mi definoval tlak hodnotou kolik metru od auta musi clovek stat aby se mu neposkodil sluch :-)
Smutny - hosi holt meli o 5 minut driv hotovo :-((
Tak v IN-CAR Nový Lískovec jesem měl tu čest jen jednou. A to pouze při nákupu komponentů. Montovali mi taky kabeláž do Opelu Corsa (v té době, dnes mam Octavii) a instalace byla provedená excelentně. Toto montovalo naprosté hovado, co vůbec nerozumí elektronice. Takto hovadsky napájené kabely a shitové cinche... Škoda mluvit. Nevěřím vlasním očím! V tomto případě bych tam auto nikdy nesvěřil!!!!

05.05.2006, 02:21 |
Olda Takovy hovada tak to jsem jeste nevidel, jeste ze si delam vsecko sam!!!

05.05.2006, 07:51 |
Shimi to Olda: vsechno? to mas docela blby ne? 8-))))

05.05.2006, 09:31 |
choze Za takovou práci bych se styděl :-(
jj, Incar rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

05.05.2006, 12:01 |
X-sat (M)
Prostě jste blázni. Auto dávám zásdně pouze lidem - kamarádům, které znám a vím, že by mě při opravě nepodrazili. Jinak samozřejmě co nejvíc věcí dělat sám...
v brne mame proste supr vyber autohifi firem, jeden vetsi expert nez druhej... njn, komu neni shury dano... jak rikal ricci, co si neudelas sam, jako kdyz nemas. leda teda kdyz ti to udela ricci osobne, to je jina :-D

05.05.2006, 14:00 |
Boo Musím reagovat:velmi zajímavé fotky, a plno nesmyslných informací, elektrika je ve stavu, že se divím že auto neshořelo,ale takových "selbsgemachtů"jsme již opravovali hodně.K připojení rádií používáme originál redukce ISO.Modré rychlospojky neužíváme již asi 1Olet!!!Na třetím obrázku je "odborně" rozbočeno napájení??? Proč? ISO napájení má.Na třetím a čtvrtém obrázku je zajímavě "nabastlen" cinch, z textu je jasné,že cinche neměníme, měníme celé šňůry !!!!! Na posledním obrázku je zajímavě zabalen hlasitý odposlech, ale ten nemá ani zapojen přívod mute od rádia. je tam zbytečný nemůže to fungovat.Nevím jak, přehozaní rádia na ISO konektor souvisí s totálně dodrbanou elektrikou, mohu se jen domnívat, že p.Kleneex chtěl pouze vyměnit rádio, a chybou bylo, že nikdo nezkontroloval autoalektriku, možná že je v autě takových "lahůdek" více, možná u světel a neónů. Budu velmi rád, když se p.Kleneex zastaví u nás na firmě a pak uvede informace na pravou míru.

05.05.2006, 23:56 |
Boo to Proffesor W jak to tlačí???(akustický výkon????)
(((akustický výkon, výkon přenášený akustickým vlněním,
definovaný jako součin intenzity zvuku a plochy, kterou akustická energie prochází)))

06.05.2006, 11:10 |
FBS muj názor je ten že když někomu měnim radio, a vidim v té elektroinstalaci takový harakiri, tak mu to, i za cenu toho že to bude zadarmo (je to asi 5min práce), udělám pro dobrej pocit....

06.05.2006, 13:18 |
Boo souhlas
Boo ...
1)no, nevim co to melo znamenat, ale nejakej manik v bunde Xplód mi tam predvadel Vibe CBR12 twin. Pripojil to na Black 3 tusim a pustil mnou vybrany CD. basaky se nehybali ani o 5mm ,maximalni vychylka tak 2mm. Rikam, co to je, dyt to nehraje. A manik ze prej nema nejak serizeny ten zesilovac ... (ve vitrine) tak rikam at ho seridi ze chci videt co to umi jinak nic nekoupim. Tak se chvilku pral a furt nic. Usoudil ze je teda asi spatna a Twin odpojil a pripojil CBR15. ... zase nic. Tocil Volume jak namazanej a stejne nic. Rikam mu at se podiva na zesilovac zda nema gain na minimum, tak se jako podival a nic. A to jeste musim rict ze u toho ten manik stal a furt na mne mlel ... to je narez ze? meli jsme to v predvadeci oktavce a tu to zlikvidovalo.
2) sem samozrejme rekl ze ten basak chci slyset na svem zesilovaci kterej jsem si i donesl a vy jste ho tam dokonce meli i ve vitrine(Alpine Mrp-m350,btw: super cena 7200,- za dva roky starej model kterej uz se envyrabi). Na to se manik zacal na mne koukat jak na dementa co to po nem chci a ze to nejde ze je to moc prace a ze ne. (asi jsem to spatne pochopil ale co je prosim tak moc prace na prepojeni dvou RCA,napajeciho a repro kabelu???)
3) na otazku "jak to tlaci" odpovedel : no kdyz jsme byly na sraze s oktavkou tak sme museli stat pet metru od auta protoze to byslo nebezpecny.
Takze po marnem boji jsem se proste vzdalil a uz nikdy mne tam neuvidite.

07.05.2006, 15:07 |
FBS hehehe, to je nářez.... :o))))))

09.05.2006, 09:55 |
Boo to proffesor W
.....nevím, nezjistil jsem, že by někdo přišel s vlastním zesilovačem a byl odmítnut, asi by bylo vhodné tuto dikusi ukončit, ostatní poznámky jsou vaše pocity a rozhodnutí.
Nejlepsi je to doma zapojit sam.Jako ja bych to uz firme neveril, stalo se mi to jednou, kdyz jsem nechal zapojit radio a odvezl jsem si poskrabanou palubovku a radio s absolutne nedostacujicim nap. kabelem.
To Boo: nemusis me rikat p. Kleneex tady si tykame.
Myslim ze tam nejak moc velke bordel v kabelech nebyl a kdyz jo tak je to zase na vas protoze to predchozi radio byla take vasa instalace, takze nevim nevim :-(( a ta rychlospojka je tuto od vas!!!!!!!!! jinak me uz k vam nedostane nikdo!!!!!
a myslim ze sis sam odpovedel:
06/05/2006 11:10 FBS (P)
muj názor je ten že když někomu měnim radio, a vidim v té elektroinstalaci takový harakiri, tak mu to, i za cenu toho že to bude zadarmo (je to asi 5min práce), udělám pro dobrej pocit....
06/05/2006 13:18 Boo
souhlas
uz jenom to ze to radio nebylo zadnej obic za 3000 ale nechal jsem tam 20.000,- tak úz jen za to by se to mohlo udelat poradne.
A k tomu RCA kablu ses take nevyjadril, nejak divne???? Nebo to take neni od vas????

09.05.2006, 13:10 |
Boo to Kleenex
od roku 1999 jsou všechny zakázky u nás evidované v PC.
dá se poznat co tam bylo dáváno za materiál, co se dělalo a hlavně kdo to dělal, pak se mohu objektivně vyjádřit

11.05.2006, 20:27 |
DITR Ty krávo tak toto to je teda hustý nářez..........solidní mrdník v těch drátech..........
já si sice taky zapojoval rádio (poprvé).....ale proti té firmě sem asi kurewský profík.
toho týpka co to zapojoval bych chtěl poznat a říct mu že je pěkný kretén