Navštíveno 440x

Původně jsem chtěl koupit klasickou řídící jednotku a externí DVD, ale teď mám dobrou nabídku na koupi AUDIOVOX DVD 1627, máte někdo zkušenosti s touhle značkou? Jak se to se zvukem? Předem moc děkuju :o)
[ Link ] to je ale dlouhej link :o/
já s ním mám i praktické zkušenosti.Je to základní třída,ale v celku se dá říct,že splnuje očekávání.Z cca 10 prodaných ks se vrátilo jedno na reklamaci s tím že v mechanice zůstal zaseknutý disk.V prodeji se nám spíš osvědčily modely v černé barvě.Naše základní prodejní cena je 5900,-
Případné další info přes mail nebo ICQ (pod nickem) nebo na 608 780 187

mam od nich zesik,jsem sice amater,ale vubec koupi nelituju,spis naopak.Libi se mi hlavne kvalita zpracování a zvuk je dle myho ocekavani.Vůbec bych se toho nebal!
Super, děkuju moc, dneska si ho poslechnu a asi to zkusím, přemýšlel jsem nad pěkným rádiem + externí DVD, ale to bude pak zbytečně komplikovaný do mého auta.
to CTS.CZ: super cena, na to že v e-shopech je přes 7000Kč, ale mě ho nabídnul kamarád zabalenej v krabce za 4300Kč, což je důvod proč mě to tak láká vzít :o) přesto děkuju moc
Tak teď jsem měl tu čest si ho zkusit, no nejprve zavládlo nadšení, ale při podrobnym zkoumání ze mě zase rychle opadlo, má strašně moc důmyslnejch dobře řešenejch věcí, ale jedna věc je teorie a druhá praxe. U MP3 disků jsem zaboha nemohl přepnout složku, nikde to ani neni popsané v manuálu, takže předpokládám že to na to vůbec není udělaný. Takže to hrálo dokola jen jednu. Druhá věc je zabudovanej chladící větráček, kterej docela nepříjemně hučí a je to sakra znát když auto stojí v klidu. No a třetí, při mačkání jakýchkoliv knoflíků včetně hlasitosti se ozývá šumění v soustavě. Připomínám že je úplně novej ve slídách... Na druhou stranu klobouk dolů před zesíkem, všude udávanejch 4x40 přerostlo v 4x50W max, ale sladění jen s reprem vpředu Clarion 5x7" a vzadu Pioneer 6x9" bylo fakt super, čistota zvuku a nezkreslování bylo fakt na špičkový úrovni třeba oproti CDX M8800... No ale to je asi tak jedinej klad, takže zpět k zajetým značkám :o)