Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím o radu - který?

o Navštíveno 667x o
o 28.04.2006, 13:54 | Nevřis
zdarvíčko ....nejsem nějak přes to autohifi :) ale chci si vybrat mezi těmito rejdiky provní je CLARION 558 a to druhý KDC-7024 ..prosím ...poradte který vzít ....už mám z toho plnou hlavu ..

dííííky:o)

o 28.04.2006, 13:54 | Nevřis
tady je ten kenwood

foto k příspěvku  od Nevřis

o 28.04.2006, 14:06 | Nevřis
Clarion

foto k příspěvku  od Nevřis

o 28.04.2006, 14:34 | tesil
Ja mam tohoto Clariona a myslim, ze dobry.
o 28.04.2006, 14:55 | Nevřis
tesil.....myslím že dobrý ? moc věrohodně to nepíšeš :o)))))))))))))
o 28.04.2006, 15:30 | tesil
Ja nevim, co od toho cekas, ale ja jsem moc spokojenej. Ja mel Cla aji pred tim, ale nejakej zakladni mp3, ale toto je fakt za ty love dobry.
o 28.04.2006, 15:37 | choze
Z těchto dvou bych vybral určitě Clarion.
o 28.04.2006, 20:17 | prohifi.cz
Clarion :-)

jinak skladem a za dobrou cenu :-)

[ Link ]
o 28.04.2006, 20:36 | Scream
ja bych šel jednoznačně do kenwoodu.
o 28.04.2006, 21:49 | Escudo
V týhle řadě Kenwood dělal ještě nic moc zesilovače, pokud ti bude něco z muziky hrát přes zes rádio, tak bych od toho moc nečekal, navíc to zbytečně komplikovaný ovládání, začali se ho vyvarovávat u novejch modelů. S Clarionem zkušenost zatím ne e :o)
o 28.04.2006, 22:01 | jarkn
kenwood ma co do funkci napr. SystemQex pouzivany dodnes (Ekvalizačný systém umožňuje nastavenie ekvalizačnej krivky podľa typu hudby (Rock, Pop, Jazz, atď.). Priradenie reproduktorov je prednastavené podľa typu reproduktora a reprodukcia basov/stredných tónov/výšok je nastaviteľná manuálnou úpravou EQ, pomocou funkcie Q-control a ovládaním základných frekvencií. Tradičné ekvalizačné systémy využívajú viacero filtrov s pevnými stredovými frekvenciami a Q faktory (úroveň ostrosti) na celom frekvenčnom rozsahu. Užívateľ nastaví úrovne filtrov tak, aby dosiahol požadovaný zvuk. Avšak takýto systém si vyžaduje množstvo filtrov, čo znižuje kvalitu zvuku. Pre odstránenie tohto problému spoločnosť KENWOOD predstavila nápad parametrickej ekvalizácie, pomocou ktorej môže užívateľ zvoliť frekvencie (body), ktoré skutočne potrebujú zmeniť nastavenie ako aj Q-faktory (úrovne ostrosti). V základe používa toľko filtrov, koľko je frekvenčných pásiem (nízke, stredné a vysoké v prípade 3-pásmového parametrického ekvalizéra), takže to rieši problémy asociované s tradičnými ekvalizačnými systémami, vrátane tupého zvuku spôsobeného susednými frekvenciami.)

ma FP MASK (Zabezpečenie panelu pred odcudzením otočením o 110 stupňov. Týmto sa získal väčší prehľadný displej a zjednodušilo sa ovládanie. Vo vnútri aj zvonka FP-MASK nie je len evolučným krokom vpred, ale aj revolučným skokom v dizajne. Od elegantného exteriéru po úplne prepracovaný mechanizmus a vnútorné obvody zakladá FP-MASK nový štandard v kvalite a výkonnosti. )

DUAL Zone (Funkcia Dual Zone umožňuje pasažierom na predných a zadných sedadlách vychutnať rôzne audiovizuálne zdroje. Napríklad, je možné oddeliť zvuk hudobného zdroja, ako je CD alebo rádio a reprodukovať ho z predných reproduktorov a zvuk z video zdroja, ako je napr. DVD, a reprodukovať ho zo zadných reproduktorov. Pri CD receiveri je taktiež možné reprodukovať zvuk hudobného zdroja, ako je CD alebo rádio, z predných reproduktorov a zvuk zo zariadenia pripojeného do vstupného konektora AUX v zadných reproduktoroch. Modely bez vstavaného AUX vstupu môžu využívať funkciu Dual Zone pripojením pomocného adaptéra (CA-C1 AX) ku konektorom ovládania meniča. Navyše pri oboch vizuálnych modeloch a CD receiveroch je k dispozícii funkcia obrátenia, ktorá umožňuje vzájomne vymeniť reprodukovaný zvuk medzi prednými a zadnými reproduktormi.)

K3i Tuner, 2 RCA, Remote Sensor, .....
o 28.04.2006, 22:07 | AUTOHIFICENTRUM Liberec | Upraveno: 2006-04-28 22:08:51
já bych volil Kenwood.....možná ale jiný model...z řady pro rok 2006
třeba tohle
[ Link ] #
nebo
[ Link ] #
o 28.04.2006, 22:11 | jarkn
tu mas aj s cenami:
[ Link ]
alebo
[ Link ]
o 29.04.2006, 13:24 | Nevřis
hmmmmmmmmmmm všem dík ale umíte zamotat hlavu ještě víc :))))) ach jo
o 29.04.2006, 13:27 | Nevřis
RyVeS-Milan..ty si nedáš pokoj zhe :o)))) sem sociál:))) dám 4500 :o)))))))))))))))
o 29.04.2006, 23:16 | Freerider
jednoznačně bych šel do Kenwoodu
o 30.04.2006, 03:05 | prohifi.cz
2 Nevris: tam uz se fakt niz nedotanem, uz takhle jsme s tou cenou vic nez mocmoc nizko... :-(
o 30.04.2006, 12:22 | Nevřis
RyVeS-Milan....ale nelži :o)))))))))
o 30.04.2006, 17:17 | TROY
:) nic ti nedaj nevřísu :D Budeš muset omezit kalení a budeš mit na něj hned ty lájoši.
o 30.04.2006, 18:03 | Nevřis
TROYjáčku..vyfuň :))))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3775 sekund.