Navštíveno 918x

Tak jsem konecne do auta zabudouval hrnce na zvuk :-)

Ta palubka bude taky docela zvěř. Hoď sem nějaký foto.

27.04.2006, 10:38 |
choze já říkám pořád že si magor :-)))))
Dneska jeste dodelat detaily a zabudovat sedaky a muze se jed nekam ladit :-)
Choze :-)))))))))))))) Mlc potvurko podivna :-)

Ty plasty budu jeste prelakovavat, aby to bylo stejne s ofukama, ale to zaz po laku :-)

27.04.2006, 11:00 |
gigo wow...už se těším až to někde usliším hrát!
Takže další nemocnej...:-)))

27.04.2006, 11:13 |
Luigi Kufr moc hezkej...akorát ty kabely vypadaji docela divně,ale je mi jasný že udělat to jinak by bylo dost složitý...

27.04.2006, 11:17 |
TUNER Masakr... hlavně ta palubka...
Luigi : No mozna je jeste prekreju pasem koberce na stranach, ale jeste nevim co si o tom myslet. Jinak to udelat neslo, protoze mam ve spod baterky a tak by se tam kabelaz nevesla.

27.04.2006, 11:27 |
Zdenek (A)
Jak neslo? Vsechno jde ;-) Co naprilad(!) udelat kryty tech kabelu tak, ze ty boky zesilovace "jakoby nastavis". Ty nastavce/kryty by byly take potazene kobercem jako cela ta okolni bedna nebo by imitovaly design toho zesiku, to uz by bylo jedno... Jen napad ;-)
Zdenek : Neni spatnej napad a je i dost realnej. Jak to pak ukoncit na tom hornim zesu kde je to nahore ukosene do trojuhelniku. Uvidim
no myslím si že to jde udělat celkem jednoduše , hranoly ve výšce vrchu zesíků a vyříznout ze slabé MDF jako by rámeček až do krajů a bude to super , celeé na konec potáhnout kobercem

27.04.2006, 12:39 |
Alííí Tak ten kufr je hustej... :oO Fakt čumim... Paráda.
Barthez: čím prosímtě živíš ty RF, wantedama asi néé :-))))

27.04.2006, 16:39 |
clown mischan ... asi prave ze joo :o))
ale toho se brzo zbavi .. neboj .. :o))
Clown, Mishan : ee panove prestrel. ty wantedy jsou 4k zesiky jeden jede na predek a jeden na zadek ( 8 repro). Digi skvost mam za sedakama v podobe monoblokuuuuu cerpower d-rek