Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problem s radiem-ISO konektor

o Navštíveno 195x o
o 25.04.2006, 22:59 | drakulec
Sem asi fakt hloupej...Dostal sem new radio Sencor(MP3,CD-R-RW atd,..) a jediny co mi pri zapojeni na + a - sviti dispay.Rikal sem si,jestli sem proste jen nezapojil podsviceni a musim jeste zapojit napajeci cast radia,ale po prezkouseni vsech ruznejch variant mi porad jen sviti display..Dodrzel sem i nakres co je umisten na radiu-ISO konektor napajeci -4 vývody..porad ho**o.Pokud se vam stal podobnej problem tak mi alespon naznacte co a jak.Kricte na me,nadavejte mi,ale hlavne at to funguje tak jak ma..napady ci rady?!asi to chce vice popsat problem,ale bohuzel nevim momentalne sam,co se deje..tohle se mi jeste nestalo...

o 26.04.2006, 00:07 | clown
mrtvy radio ? :o)))
o 26.04.2006, 08:49 | drakulec
objednaval sem ho z e-shopu tak predpokladma,ze by to melo fungovat tak jak ma.Za chvilku prijde kolega to vyzkouset zapojit a pokud to nepujde tak uz ani nevim sakra jak se postupuje pri reklalmaci zbozi:-((
o 26.04.2006, 11:32 | unregistered001
ja bych videl problem v prvni pulce prvni vety 26/04/2006 08:49
o 26.04.2006, 12:30 | drakulec
Kuba:joo,ostuda...
Hrozba je zazehnána,omlouvam se za zbytecny prispevek,pokud to pujde tak to smaznete!Problem byl v spatnem dotyku kabelu v ISO konektroru
o 26.04.2006, 21:16 | doronel
Kuba - kterou část té první půlky máš na mysli?
To "Jsem asi fakt hloupej", nebo "radio Sencor" ?

drakulec - JOKE :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3886 sekund.