Navštíveno 927x

kdo shani proud tak ma sanci tohle uz se snad neda vybit:-))

ceny dodam na prani

25.04.2006, 13:31 |
PRESS tak mě je pošli na meil plese , díky
PRESS@autohificlub.cz

25.04.2006, 13:38 |
Smrada (M)
Uno toho bude plny?

25.04.2006, 13:45 |
clown hmm .. a cenove pulka nasich aut, vid ? :o))))
taky prosím cenu do mailu.Děkuju!
9110@seznam.cz
hmm, 7000A hezky, ja mam jenom 5000A :-)))
neverim tomu ani omylem...
to jsou ty vase vsechny baterky.pocinaje exide,stinger a konce touto,uz vidim,jak to pres tyhle kontaktiky prenasi 7kA...o))))))))))))))))))))))))
podle me je to jen reklamni tah,ze je to delane pro autohifi pouziti a zdimaji z lidi akorat prachy,netvrdim,ze je to normalni baterka a vylepseni oproti normalni olovene tam bude,ale jsem zvedavej,jak vam tyto spesl supermegahyper baterie s kontaktikama,ktery neprenesou ani 500A vydrzi 7000A...
no nic...to bude zase reakci...o))

25.04.2006, 15:08 |
LadaN Já ti jen napíšu:
Pročpak jsi přestal hrát a zesík ti vypínal třeba na Příbrami u měření EMMA ESPL?
Jinak souhlas s tebou, jsou to údaje jen špičkové a zaokrouhlené.
Ladan:na 100% jsem si jistej,ze to neni baterii,ale sw...
jeste zmerim pokles napeti na baterce osciloskopem,abych mel jistotu...
Pvel nevium ale s Kinertikem sem vydrzel na ME hrat 5 minut na 155DB a klesl jen o 0,8A
Lada:no predpokladam,ze byl ubytek napeti jen 0,8V,ale spis jde o to,jaky mas skutecny odber proudu...
jo napsal sem to spatne:-() a jinak jeli na to 3 monobloky JBL BPX2200.1 a krmili 6SW

25.04.2006, 16:46 |
erix7 (K)
a jeje, Kinetik skoncil distribuci v EU a uz je nahrada :)
Eriku prohledni si tu baterku poradne neznas ji od nekud??

26.04.2006, 01:28 |
erix7 (K)
jo, je to vlastne neco co je pod Walterem, pro mne kvazi "noname", nezlob se na mne, to samy je spinner. taky "noname". ale na zactku si dal smajliky, tak verim ze ses sam v obraze :)
Eriku myslel sem design obalu a ne samolepku Walter mel samolepky svoje i na kinetiku:-)))
jinak pro vsechny cena je cca 11500
Jinak Eriku co je pro tebe noname pro jine bejt nemusi zrovna tak jako veci ktere prodavas se muzou zdat noname jinejm vzpomen si co tady bylo za diskuse okolo kinetiku a jinejch veci

26.04.2006, 12:14 |
TAZZZZ | Upraveno: 2006-04-26 12:15:46
Pywoj...... ja si o tom myslim snoje.Zeptej se erix7 ja mel ko woofer....... kouřilo se z boxu jako prase nic se nevylpo a mel jsem 137dB a to nekolkrat za sebou.
Netvrdim že to nemuže delat woofer ale tvrdim ze malo proudu tam maš tak jako tak. Je to muj nazor
Mimo jine ja nenastartoval Polo 6mesicu a vše jsem nechal zapojeno, po 6ti zimnich mesicich se stale svitilo v kabine!!!!!!!!!!!
jako Tazz nevim co mas za zesaky ale ty lepsi maj ochranu proti poklesu proudu takze pak vypinaj
a chces rict ze tohle tahnes normal baterkou bez nastartovani??:-)))))))
jinak kdyz je to jen reklamni tak proc maj na DBdrag naskladanejch baterek co se vejde za takovy prachy kdyz jich tam muzou naskladat stejne levnejch obyc????

26.04.2006, 15:14 |
JR holt to jsou vsechno blbci :-))))
Jako pampeliška ty jsi mne nepochopil!!!! ja mam 2pořadne baterky........ ale Pywoj ma jednu normalni na ten zesak.........me se muj nevypl nikdy...... neboj ja vim moc dobře že o proudu to sakra je
vsichni v pribrami meli min,nez cekali...
proste v tomto se neshodneme...
a sam si uz v rijnu videl,ze ten sw je nejakej divnej,tak mi tady stale netvrd,ze je to baterkou...
ten tlak co udelas ty nikdy nemuzu s tim samym zarizenim docilit,kdyz mam jednou tak velky auto a jeste sedana...takze mi tady porad nepredhazuj tvych 138dB....
Tazz jenze ten prispevek nebyl pro tebe ale pro pivoje:-)))))
pivoji nečil se hned.............jen tvrdim že o proudu to je a tva baterka na to dle meho nazoru proste nestači.A neřikej že 6tka netlači to je blbost!
Pampeliška sorry jsem blbe koookal :c))))))))))))))))))))))