Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sony CDX GT300

o Navštíveno 428x o
o 25.04.2006, 13:20 | Whitek
Jak je to s novou řadou autorádií?

o 25.04.2006, 13:22 | Whitek
Máte někdo zkušenost s novou řadou autorádií od Sony? Mám problém, který neumí zatím nikdo vyřešit. Dal jsem do oktávky se sériovými repráky (8x) nové rádio Sony CDX GT300 a ve výsledku je tam nízká úroveň basů - respektive výšky "bijí" do uší. Nastevním autorádia to není, vše vypadá zapojené dobře - přeměřeny kabely apod.. Jakékoliv jiné rádio (i z Tesca) hraje podstatně lépe - standardně. Všichni zatím kroutí hlavou a nechápou. Chtěl jsem zainvestovat i do předních repráků, ale bojím se, že to nebude kvůli tomuto řešením a tím ztracená investice. Není tady někdo z Ostravy a okolí, kdo by to zkusil zapojit u sebe?

foto k příspěvku  od Whitek

o 25.04.2006, 13:46 | Dave0401
v octavce bez uprav nebude nikdy hrat zadne radio bassy!!!
to uz tu bylo psano hodnekrat. je treba odstranit akusticke zkraty..
Sony neni nijak kvalitni, ale zkus poladit basy vysky a EQ..
o 25.04.2006, 13:50 | clown
vysky biji do usi v origo kokte prvni generace snad uplne vsem ... :o) to je vlastnost ... to ze nemaj basy se neni cemu divit.. aby to trosku ve sluzebaku zajebanym hralo, musim vypnout zadni repro uplne .. vejsky mam na -2 a bas na +5 .. mam tam nejaky VDO, ale klodnej zvuk z origo ozvuceni nedostanes ...
o 25.04.2006, 13:52 | bubakk
SONY CDX-GT-200 jsem daval kamosovi do oktavky nedavno, taky na seriová repra a nebyl s tim problém. pak asi vyzkoušet třeba na domaci repro nebo u někoho v autě,popřípadě reklamace.zkontroluj ještě zapojení repráku jestli nejsou v protifázi.
o 26.04.2006, 15:08 | Whitek
Reklamované to bylo - a marně. Zapojení repráků je vpořádku. Starý "kazeťák (i to suché tescorádio) hraje podtatně líp. Je to taky sonka a se zapnutou fcí D-Bas je to ok. Nová Sonka tuto funkci nemá. Prakticky jsem očekával, že to bude mimimílně to samé, akorát s CD a MP3 a teď je to v p...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3906 sekund.