Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ruseni :( praskani, piskani

o Navštíveno 701x o
o 21.04.2006, 20:06 | vonkuttenberg | Upraveno: 2006-04-21 20:08:34
zdravim. koupil sem komplet sestavu od Martyn156 (CantonQS 2.16, Audison LR604, napajeci kabel od CarAudio a signaly MxN) a dejou se mi s tim psi kusy :( ... stejny problemy mel on, ale pry je vyresil a bohuzel uz si nevzpomina jak :((

[ Link ]

[ Link ]
tady pise ze problem vyresil "spatne ukostreni RCA vystupu na radiu" ale ja to zkousel kabilkem zkusebne a nevim jestli sem tele, nebo mi to vubec nepomaha...

- klicek v prvni poloze, zapne se radio a membrany woofru se prohnou jednou naplno (a kdyz to nemam ztlumene tak i hlasite praskne)
- pri preskakovani pisnicek tissi praskani
- pri ztlumeni na 0 vyraznejsi prasknuti
- po nastartovani silene piskani, membrany litaj jak o zivot
- pri vypnuti opet jak membrany woofru prohnou nekolikrat naplno.

tady je videoukazka 3,6MB
[ Link ]

o 21.04.2006, 21:32 | wattman
ooje!
To co popisujes nebude mizerna kostra!!
Bohuzel!!
Mel jsem uplne to same-a diagnoza-shorel procak v radiu!!
Zkus to na jinej zdroj-at mas jistotu!
Nechci strasit!!
o 21.04.2006, 21:44 | vonkuttenberg | Upraveno: 2006-04-21 21:52:16
no ja myslim ze to je blbost ne? martyn156ovi to delalo na jeho to same, me to dela na mem radiu to same a radio jinak funguje, kdyz jedu jen z baterky bez motoru tak to hraje hezky (opomenuli ten napor pred zapnutim, pri prechodu mezi pisnickama a po vypnuti).
o 21.04.2006, 22:38 | wattman
to bych ale neopomyjel.
Je to uz ctvrty Pioneer co to o nem vim!!
Me se to stalo,kdyz jsem vyndaval bednu z auta(vse vypnute)-bananek na kablu z vystupu my omylem strejchnul o kostru zesilovace a aniz bych neco tusil bylo to tady!!
Vystupy zesiku jsou porad malinko otevrene i pri vypnutem zes.!!!
A mohu po patem poslechu toho videa od vonkuttentberga napsat-ze to je lautr to samy!!!
Ale pritom jsou tam ochrany rezistory!
Studoval mi to Sinclair!A diagnoza byla jasna!
Zustala mi funkcni jen linka na rear.

Nevybavis si nejake cachry s dratama-kdyz jsi to zapojoval??Nemohlo se ti neco podobneho stat??
o 21.04.2006, 22:42 | tappaja
heh, wattman potvrzuje moje slova, opet pincek a opet problemy s vystupama, lupani, prechody mezi pisnickama... Ja uz videl taky 4 kusy se stejnejma problemama.
Snad by to mohly bejt jen mute tranzistory na vystupech, doufej...
o 22.04.2006, 00:18 | Ageon
:-) ja mam tiez PIO, a tiez z repro pocujem preskakovanie pesniciek, alebo napr. ked je pauznute CD, tak pocujem cez repro ako sa toci v mechanike...

o 22.04.2006, 15:15 | Martyn
Jak jsem ti rikal po icq - zesik je sice po oprave ale fungoval 100% na tyhle kompa a kabely v pohode.. Zkusil bych si nekde pujcit jine radio, kdyz nepomuze tak zesik, kdyz nepomuze tak laborovat co to rusi no.. ALe podle me kdyz to s vypnutym motorem hraje ok tak to bude "jen" ruseni, ne? Ale sakra silne..:(
Jako me to delalo hooodne podobny veci - kdyz jsem to mel na Nakamichi, pak jsem tam dali znameho ///A a bylo to ok.. Uz jsem si myslel ze je Naka ko ale dal jsem to jedomu mistnimu oprvari, ten se v tom pohrabal a najednou to hralo super ciste - rikal neco o tom spatnem ukostreni RCA vystupu na radiu..
Btw jinak ted mam taky pincka DEH-77MP a zes Audison Lr 605 a to lupani mi to dela taky celkem dost vyrazne:((( Ale jen do SW.. Nejspis to bude kabelazi - na SW kanal mam signaly Basic, na zbytek Audison..
o 22.04.2006, 15:17 | tappaja
Ja bych fakt rek, ze to bude radiem. Pioneer je timhle znamej.
o 22.04.2006, 15:38 | vonkuttenberg
...snazim se sehnat jiny radio :) ale nemam vytahovaky a dostat to radio z tatovyho jeepa lzickama je fakt porod :( asi to vzdavam a jdu se podivat po autech u kauflandu :))))))
o 24.04.2006, 16:25 | vonkuttenberg
tak jsem vyzkousel na jinem autoradiu JVC KD-G701 :( ... uplne to same. nemuze to delat az za zesikem, vyhybky? nebo nejak obecne ukostreni pred radiem co jde do konektoru, nebo to bude ted uz urcite zesik? ...snad se mi nekde podari vyzkouset u nekoho v aute ten zesik nebo naopak jeho zesik u me... achjo
o 24.04.2006, 16:26 | vonkuttenberg | Upraveno: 2006-04-24 20:59:17
skoda ze se o oprave zesiku nezminil martyn156 pred tim nez mi ho prodal a vypadlo to z nej az ted :-/ ale v pohode. uz jsem trochu vychladnul, byl jsem u jednoho hifika a snad to bude spis neco v elektrice do radia, zkusim to pritahnout znova.
o 29.04.2006, 12:32 | vonkuttenberg
hm, tak se to piskani mozna tak o 1/3 snizilo, ale porad piska i po novych kabelech primo z +- baterky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3037 sekund.