Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Notebook in my car /Rada?

o Navštíveno 327x o
o 17.04.2006, 22:51 | laky
Zdravim potreboval bych zapojit vystup z nota coz je vysokofrekvencni jack 3.5 na sinc nizkofrekvencni na vstup do zesiku, jelikoz nemam radio s zadnyma vstupama mam Clariona 258. Existuje neco co dokaze prevest vysokofrekvencni signal na nizkofrekvencni.

Protoze pokud jen udelam jen redukci tak hrajou jen vesky basy vubec nic a celkove je zvuk hroznej potreboval bych proto nakej konvertor. Kde sehnat.

o 17.04.2006, 23:01 | Borin
FM modulátor...píchneš to do notesu a mezi anténu a naladíš to jako stanici :-)
o 17.04.2006, 23:13 | laky
Borin: no hele FM modulator znam, nevim jestli maka teda na vysokofrekvencni vstup nicmene pokud mi tu das nakej webik kde tou koupim ok ale neni lehci to udelat po kabelu spis nez lehci je to kvalitnejsi, FM modulator nema takovou kvalitu to by musel bejt asi hodne drahej.
o 17.04.2006, 23:35 | Borin
mě na notesu fakal (Armada M700)...otázka je jestli fakt máš VF výstup což mi připadá divný...modulátory prodávaj na www.stualarm.cz...tímhle co píšu jsme v práci připojovali DVD na origo vestavný rádia a pohoda zvuk super :-)
o 17.04.2006, 23:46 | laky
Borin: no proste normalne z notu, integrovana zvukovka, ja nevim jestli to ma vysokofrekvencni vystup, no muzu to este zkusit redukci sem si pajel sam leda ze bych treba blbe spajel stineni a pak to hralo spatne basy. Ale nevim. Muzu zkusit koupit nakou redukci co prodavaj z jacku na dva since a skusim to zapojit do zesiku a uvidim.
o 18.04.2006, 00:07 | R19
no pokud teda má ta zvukovka linkovej výstup(Line out) tak to mužeš připojit přímo. Mě to tak v poho fungovalo.
o 18.04.2006, 00:16 | laky
Borin: no proste normalne z notu, integrovana zvukovka, ja nevim jestli to ma vysokofrekvencni vystup, no muzu to este zkusit redukci sem si pajel sam leda ze bych treba blbe spajel stineni a pak to hralo spatne basy. Ale nevim. Muzu zkusit koupit nakou redukci co prodavaj z jacku na dva since a skusim to zapojit do zesiku a uvidim.
o 18.04.2006, 00:17 | laky
R19: no to si nejsem jistej mam tu vstup na micrak a vystup na sluchatka a vedle jejakej si konektor kterej neni oznacenej jako line out jakej si klikyhak tam je jako znacka, do kompu delam dlouho ale tuhle znacku sem vzivote nevidel. Ale ted sem koukal do nastaveni a mozna by to tam slo nak poresit, este to vyzkousim.
o 18.04.2006, 05:54 | laky
R19: no to si nejsem jistej mam tu vstup na micrak a vystup na sluchatka a vedle jejakej si konektor kterej neni oznacenej jako line out jakej si klikyhak tam je jako znacka, do kompu delam dlouho ale tuhle znacku sem vzivote nevidel. Ale ted sem koukal do nastaveni a mozna by to tam slo nak poresit, este to vyzkousim.
o 18.04.2006, 07:02 | Ricci
Laky, predpoklad,ze tym VF vystupom na notebooku si myslel bezny sluchatkovy vystup, cize skor si mal na mysli vysokourovnovy vystup pouizit na pripojenie do nizkourovnoveho na zosiku,na to existuju HO adaptery
o 18.04.2006, 13:41 | R19
Přesně jako Ricci kup si teda adaptér pro transformaci vysohoúrovňovýho na nízkoúrovňovej. :-)
o 20.04.2006, 09:43 | Dave0401
laky: to je maskr.. vysokofrekvencni vystup :))))))
normalne zvukovky maji phones/line-out v normalnim jacku 3,5mm. V nasteveni si navolis jestli ma byt aktivovany booster pro sluchatka.
Kazdopadne zaden adapter na snizeni urovne nepotrebujes. Potrebujes jen budto FM modulator nebo nove radio s aux-vstupem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.