Navštíveno 446x

Zdravim panové!
Prosim o radu!Chci si zabudovat nejakou muziku do meho vozidla. Moc teto problematice nehovim!!!!!!Mam tyto pozadavky, chci aby to pekne hralo jakykoli repertoar, chtel bych se prozatim obejit bez nejakych zesilovacu subwoferu atd,s moznosti pripadne dalsi montaze. pokud je to mozne.Nechci se pohybovat v astronomickych hodnotach. Doporucte prosim radio na CD/MP3, repro atd.Predem diky

10.04.2006, 20:01 |
Kamil napiš
1. jakou si představuješ cenu komponent
2. máš přední repro ve dveřích nebo jen v palubce (v případě, že v palubce, tak je to trošku složitější)

11.04.2006, 17:35 |
vesi 4au jestli s tím chceš pomoci tak se mi ozvi na vesi.tuner@seznam.cz.Mám v dukovanech prodejnu když dojedeš můžeme s tím něco udělat za málo peněz
1.mam repro v palubovce, ale myslim ze bych je s drobnymi upravami dostal i do dveri, ne?
2.Na radio jsem se dival od clarionu DXZ 558-RMP ale netrvam na tom, nebo neco podobneho s podobnym vykonem a kvalitou
3.na repro jsem se take dival ,ale tam uz nevim co za znacku k tomu radiu a jake vykony!
Proste doporucte!!!!!!!!! Vzadu jsou nejake ovaly kenwood tusim.
4.Chtel jsem to delat postupne, predek s radiem a pak zadek, kabelaz bych udelal asi hned

11.04.2006, 20:03 |
Kamil jde o to, že v palubce jsou originál repra jen 10ky. Kontaktuj Mišáka tady z fóra, má s intalací do B3 zkušenosti - povedlo se mu do palubky nacpat 13ky + 16 kicky do zadních dveří a hraje to super.

11.04.2006, 20:13 |
Mišák Jo jo, pokud budeš mít zaájem, tak mi napiš na tempmm(zavinac)seznam.cz
Poslu ti fotky a můžem to probrat ;o)
Podle mě jsou ty repra v palubce vepředu bomba věc - má to super prostor i detaily.
rádio bych volil Kenwood KDC-W5031.......za cca 5500,-
[ Link ] repra dopředu..pokud by šli do palubky 13cm Rainbow SLX 230 nebo 230 de lux
[ Link ] repra dozadu do dveří 16 cm Rainbow CSX 265
[ Link ] nebo pokud by to bylo možné dát 16 cm i do př. dveří,tak opět CSX 265.
A máš sestavu,kterou nebudeš muset dlouho upgradovat a zahraje ti dobře jak na rádio,tak i později na zesilovač.
Víc info...kontakty pod nickem.
a co by se stalo kdyby se dali do palubky nejake kvalitni desitky a do dveri 16 v predu
pokud to vubec jde