Máte nějaké doporučení na retro autorádio do auta konec 90tých let? Našel jsem na Conradu nějaké Blaupunkty až podezřele levné, ale vypadají dobře. Ma někdo zkušenost a nebo doporučení na něco jiného?
Bazar je plný poškrábaných rádií a to asi nechci...
Becker ma k "vintage" rade kde kdysi zacinal modelem Mexico ala "sedesata leta" i radu pro auta ze zlomu milenia (Avus, Europa, Mexico 2000, DTM,.....) ale ty cenovky jsou hruzostrasne, to je fakt....
Jojo, koukal jsem, ale to fakt nejsem ochoten platit i skrze to, že v tom autě není úplné ticho, nebude žádné tlumení, repro bude středobass v udělaném boxu pod sedačkou a jen nenápadné výšky na A sloupku. Vše bez zásahu do auta, tak nemá smysl rádio za takové peníze.
Proto mě zajímají ty Blau od Conrada. Vypadají decentně, umí nové funkce a cena je super.
To si pak vyber podle vzhledu, středobas pod sedačkou bude stejně hrát tak do 190Hz a výška od tak 2,5kHz? Takže jakýkoliv požadavek na zvuk bych vyřadil
Proč by hrál do 190Hz? Hraje lépe než ve dveřích (pokud nejsou vytlumené), protože je v kvalitní ozvučnici. Kdysi v pravěku jsem to tak měl ve 105tce s koaxem a úplně v pohodě. Namířené je to samozřejmě dopředu pod nohy.
My se nechápeme. U mě bude reproduktor hrát směrem dopředu a se středním pásmem není problém. Ty ho máš vzhůru do sedačky, to je samozřejmě špatně a žádné středy to mít už z principu pohlcení sedačkou nemůže mít. Mě tam sedačka nehraje vůbec roli. ;-)