Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sencor SCD-9414BDR rozbité..?

o Navštíveno 4827x o
o 13.08.2015, 20:55 | Supi
Dobrý den přeji, děkuji za přijetí a rovnou k problému..
Bazarové jsem koupil výše zmíněné autorádio a při zapojování nastal problém.. Vše fungovalo, rádio hrálo, z flashky písničky, CD v pořádku, (trochu se mi zdálo, že zrní LCD), jinak vše v pořádku. Poté jsme se snažily vyzkoušet couvací kameru a než se vyzkoušelo, tak z puštěného autorádia se zakouřilo, okamžitě sem vytáhl klíče, LCD zajelo a po znovuspuštění nejde LCD, nereaguje na nic, flashku přečte, ale nic nehraje (po puštění hlasitosti na max. jde v pozadí slyšet písnička z flashky), po zapnutí ihned najede na couvací kameru, ukáže že NO SIGNAL, když jsme zkusily připojit kameru, LCD v pořádku ukazuje obraz z kamery, ale nejde vůbec z kamery vyjet do Menu nebo tak, prostě teď funguje pouze jako obrazovka pro couvání.. Prosím o radu co s tím může být a jak to nejlépe řešit, nechce se mi rádio vyhazovat, rád bych si ho nechal a používal, měl sem z něj docela radost. Jsem lajk, tak prosím berte ohledy, děkuji předem za všechny rady. :)

o 15.08.2015, 15:14 | JA
Sencor někomu věnuj a koukni se po lepší značce...to bych udělal já..
o 16.08.2015, 00:16 | Supi
A v případě, že bych ho rád používal??
o 16.08.2015, 09:28 | radaman
to uz sjelo z linky rozbité :-D jinak jako JA ;-)
o 16.08.2015, 11:36 | Supi
Opět a kdybych ho rád používal?
o 16.08.2015, 18:05 | Pepíno_Honda | Upraveno: 2015-08-16 18:06:17
tohle je na servis.... ale raděj ti dobře, nemá to význam
o 16.08.2015, 21:02 | Supi
Dobrá, děkuji.
o 17.08.2015, 00:27 | pepe689
Cena servisu bude vyssi nez ta atrapa radia
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3091 sekund.