Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Názor reroduktory set octavia I?

o Navštíveno 6356x o
o 25.05.2015, 15:22 | maiky46
zvažuji jelti se vyplatí dát do auta set repro , něco jako na foto... prodává se to kolem 5tisíc. De mi hlavně o to jestli tam bude znatelný rozdíl oproti originálu...

o 25.05.2015, 15:23 | maiky46

foto k příspěvku  od maiky46

o 25.05.2015, 17:40 | Bjorn
Speciálně O I má v základu skutečně velmi mizerný zvuk, vím to, neboť jsem ji 13 let vlastnil, než mi byla nepozorným řidičem minulý týden zvrakována :-( Ale zpět k dotazu. Nevím jaké konkrétní repro tam je, ale DLS je OK. Zadní ani potřeba nejsou, ale co je nutné je u OI vytlumit dveře a uzavřít ten vnitřní plech pod tapecem. Bez toho jsou sebelepší měniče k ničemu. A po vytlumení i ty původní zahrají výrazně lépe a objeví se i "basová" složka. Takže ano, bude to výrazný a okamžitě slyšitelný rozdíl.
o 25.05.2015, 17:41 | Bjorn | Upraveno: 2015-05-25 17:47:36
A ještě detail... poměrně hodně OI nemá vzadu osazeny žádné reproduktory (byly za příplatek) a tudíž ani natažené vodiče. Osobně bych je tam, i pokud je tam máš, ani nedával a vybral bych set jen pro přední dveře, který je o 1500,- levnější. Věř mi, že jsou úplně k prdu. Nenechal jsem si poradit, dával jsem je tam také a fakt jsou to vyhozené prachy.
o 26.05.2015, 19:01 | BeetAudio.cz
Taky bych neřešil zadky jak píše Bjorn.
Spíš ušetřit třeba na zesilovač a osadit jen přední dveře.

Pokud to bude jen na rádiu tak odzkoušeno že znatelný rozdíl je na [ Link ]

Co bych ale doporučil tak jsou DLS z vyšší řady [ Link ] na rádiu taky zahrají a máš to připraveno pro zesilovač!
o 26.05.2015, 19:02 | BeetAudio.cz
A pokud ti jde o sestavu s tlumením a pod. stačí napsat a něco složíme na míru.
Taky s STP
[ Link ]
o 27.05.2015, 11:08 | maiky46
no popravdě po dřívějších zkušenostech s táhánim kabelů atd.. to tady řešit nechci je to moc práce, takže žádnej zesilovač atd... max teda vytlumit sundat tapec vytlumit dveře a dát nějaký repro co pudou místo origo vsadit, což asi něco je ale nevim jak pak třeba vejšky do domečů jak tam už to jen jako čistá výměna asi nepujde. de o to jeslti kdy to bude na radiu a dam do toho nějakou částku třeba kolem ty trojky za ten předek jeslti to má vůbec význam . ty origo sou hrozný chrchláky ale
o 27.05.2015, 11:17 | BeetAudio.cz
S Excursiony [ Link ] určitě rozdíl bude a oproti origu velký! Instalace není nijak složitá a vytlumení ( pokud dodržíš určitý postup ) taky.
Pokud si nevíš rady - dokážeme nainstalovat.
o 27.05.2015, 12:12 | maiky46
rád bych nějaký set právě , aby to bylo fakt jednoduchý to vyměnit, a bylo tam vše adaptery redukce tlumení atd...

jako je toto: [ Link ]

případně jeslti by si složil něco lepšího (třeba ty excursiony) za podobnou cenu aby tam bylo také vše...

zadky teda řešit nebudu, měl sem slx výbavu takže repro všude přední dveře, zadní dvěre i v kufru..ale tak ty se mohu nechat a vyměnit jen předky pokud to nebudou ty ostatní pak kurvit teda.
o 27.05.2015, 16:05 | BeetAudio.cz
Máš email na michal.polena@seznam.cz
o 28.05.2015, 15:21 | CarMedia.cz
Tyto sety jsme sestavili právě díky zkušenostem z montáží, kdy je zakalkulováno opravdu vše, co člověk potřebuje pro řádný upgrade. Pouhá výměna reprodktorů u Octavie je totálně kontraproduktivní, proto máme sety i včetně tlumících materiálů. Je trochu smutné, že si to někdo obšlehne na svůj e-shop, aniž by se zeptal :-D Ale budíž.. :-)

Jinak nově v sadách jsou již nové varianty reproduktorů DLS MK6.2, kde není jen kondík na výšku, ale vyhybka. Zvukem jsou na tom zas o kus dále, než jejich předchůdci..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3078 sekund.