Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Audio do Superb I

o Navštíveno 5375x o
o 07.05.2015, 09:39 | Antonio
Chtěl bych trochu poladit audio v autě od ženy...
Představa je vymenit origo repro za PB S6C, potlumit dvere, možna do kufru 10" SW se zesakem.
Co ale řeším, je rádio. Rád bych zachoval origo rádio ( sedi do palubovky, multifunkce, zobrazení na maxidotu) Bojím se, aby to zvukově nezabilo celou soustavu.

Jak je na tom origo rádio vs. např. low kenwood do 2tis (bezmechanika)

At to nejsou vyhozené peníze za repro a tlumení... Dík za rady a tipy

foto k příspěvku  od Antonio

o 07.05.2015, 11:08 | bezacik
Myslim, si radio co tam mas je Delta 6 a to ma aj podporu DSP
o 07.05.2015, 11:40 | Antonio
aaha, zrada. to je foto druheho superba, v aute, kde to resim je mp3 symphony 1din
o 07.05.2015, 11:50 | lambados
Zdarec. Chces tlumit? A kupovat novy repro? Budes mit zesak? Chces basak? Jinak maxidot umre. To umrel i mne. Jinak multifunkcni volant budu zachranovat redukci. K vetsine aut jde. My se superbem mame problem. Ale i zak to zkusim. Kdyz budes cokoli potrebovat. Dej vedet. Ale prvne rekni co chces. Kolik penez. Ja zo vyresil audiosystemama dopredu. Vytlumil jsem dverr. Natahl od radia k zesilovaci. A radio 178bt od alapine. Lepsi repro jsou uz jen mtx. Nebo hertz ale ty jsou uz moc drahy. :) audia maji hezkej stred super vysky. Mne se to libi zatom mov. Vsichni komu jsem to pustil byli nadseni. Jsem brnak a nebranim se je nekomu pustit
o 07.05.2015, 11:50 | lambados

foto k příspěvku  od lambados

o 07.05.2015, 11:51 | lambados

o 07.05.2015, 11:51 | lambados

o 07.05.2015, 11:52 | lambados

o 07.05.2015, 11:53 | lambados

o 07.05.2015, 11:55 | lambados
Nezalozime supik fun club? :DDDD

o 07.05.2015, 12:54 | Bjorn
Když jsem se ve své Octavii odhodlal oželet maxidot a dát OEM rádio pryč, tak jsem zjistil, že to bylo to nejlepší, co jsem mohl pro kvalitu zvuku udělat :-D Je to trochu nadsázka, ale něco na tom je.
o 24.05.2015, 21:45 | Milhauzz
Začínám mít ze svého poloDOTu radost :) Nic mě nemusí mrzet :)

Moje starý instalace ze Supíka:

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Třeba i po letech pomůžou :)
o 26.05.2015, 11:45 | bezacik
Tak Maxi DOT moze mat aj totalne ine vyuzitie ako len zobrazovat radio.
Napriklad:

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.