Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení sestavy

o Navštíveno 4745x o
o 02.04.2015, 18:55 | Hrdlo
Zdravím

Sestava:

Zesíky:
[ Link ]
[ Link ]

Repro:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
(+ výšky dopředu od powerbass s5c)

Radio:
[ Link ]

Zesík sem schválně dal další, abych vybudil sestavu na plný potenciál, protože ten 5kanál má jen 50w/kanál při 4Ohm.

Jak to mám zapojit? Subw je jasný, ten jde na 5kanál protože má dálkové ovládání pod volant a lepší nastavení.
Co ale ty zbívající? 4kanál má nastavení 4/3/2, mám to dat na dvojku a normálně zapojit nebo na čtyřku a zapojit přes můstek? To stejné i u druhého zesíku.
A které repro na který zes je vhodnější?

Další věc jak moc vadí kdybych měl špatně zapojenou polaritu u výšek? Nejsem si jist jestli to mám dobře... Mají téměř nulový akustický tlak, takže by to mělo být docela jedno nebo ne?

A poslední OT ať nemusím zakládat další téma...
U rádia se mě zlomil jack vstup, je vykvedlaný a děsně blbne... Nevíte o někom, nejlíp Brno nebo okolí, kdo by se na to mohl mrknout?

Děkuji moc za rady :)

o 02.04.2015, 19:21 | endru.ondra
Rádio tě opravý Pavel 528
Do předu bych koupil rovnou kompa na zadek se vyprdni tím pádem nepotřebuješ další zesík.
o 02.04.2015, 20:26 | Hrdlo
V zadu repra mít chci, zaprvé často vozím lidi a je fajn když jim tam něco hraje, zadruhé to hudbě dává víc prostoru, zatřetí je to všechno už nainstalovaný v autě a vhledem k tomu jaká to byla jebčka to dávat pryč určo nebudu :D.
Ve předu kompa mám přes vyhýbku, jen namixovaný Gladen s Powerbass, až budou peníze koupím i výšky Gladen...
o 03.04.2015, 13:59 | noclue
je to ako o psickovi a macicke ked piekli tortu. Obaja tam popridavali, to co mali radi a nakoniec to bol hrozny gulas.... hociako to zapojis, tak to bude na pikachu.

Mozno najmenej zle by bolo 5 kanal na sub a zmostikovat ostatne 4 kanaly na stredobasy a ten MACsrot dat 2 kanaly na predne vysky a 2 kanaly na fullrange dozadu.

Priestor je nieco ine, nez to co pod tymto pojmom chapes. Len zato, ze to krici aj zozadu to neznamena, ze hudba ma lepsi priestor. Jednoznacne tym stratis fokus a tym aj priestor. Ale to je uz o inom...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.