Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DYNAUDIO - VW

o Navštíveno 5790x o
o 01.04.2015, 21:39 | hovado
Neviete nahodou niekto ako hraju tieto fabricke Dynaudia a aku maju mozu mat cenu ?
[ Link ]

o 06.04.2015, 12:05 | Zdeny60
Líp jak cokoliv podobného v této kategorii.
V pasátu ale hrají díky zbytku řetězce tak na 20%.
Abys z nich dostal maximum, je potřeba mít odpovídající zdroj a zejména slušný zesilovač, který se nezalekne občas do hlubkých propastí padajcíí impedance:-)
Výkon není nutný nijak gigantický, stačí klidně kolem 50W, ale opradu stabilní zesilovač s pořádným výstupním proudem (tzn. žádné IO na výstupu)a zejména stabilitou na nízkých impedancích. Výhybku dělit 6dB/1500-2000Hz, pokud 2p.
o 07.04.2015, 11:25 | radaman | Upraveno: 2015-04-07 11:26:21
tez mam na prodej:

[ Link ]

bacha nato delaji se jen 2Ohm a 8Ohm
o 07.04.2015, 13:15 | hovado
Aku kategoriu mas na mysli ? Kategoria fabrico montovaných repro ? A ešte neviem čo znamená padajúca impedancia v praxi. Mám ich a ja doma, tak neviem či by mali využitie napr pod sedadlom v bmw alebo to skorej niekomu predat do VW group kde ich nieje rozmerovo problém namontovat.
o 07.04.2015, 13:16 | hovado
Moje su 8 Ohm, tak jedine dat asi pararelne na 4 Ohm.
o 08.04.2015, 11:42 | radaman
Myslim ty z linku. potřebujes k nim stred
o 08.04.2015, 14:58 | Zdeny60
Myslím kategorii slušnějších měničů, pokud to byl dotaz na mě.(Morel, DSL, Seas a podobné). To, co nazývají výrobci aut jako "hifi" (například Mazda a jejich Bose, mj. to samé mám v Infiniti), tak to je jen parodie na zvuk. Ono to sice vypadá pro laika, že to cinká a duní, ale to je vše. Takže s tímto DA rozhodně srovnávat nelze, o těch nounejmech z toho zvytku atomobilovýho světa nemá cenu ani hovořit, snad v nějakých luxusních vozech typu RR a pod, kde sjou špičkové instalace, by sed alo hovořit o kvalitním zvuku (o čemž jsem se přesvědčil v Mnichově a tam vystavených modelech RR v rámci BMW muzea).
Takže k těm DA - tyto měniče rozhodně stojí za to, aby nad nimi člověk zauvažoval. Ale jak opravím-potřebují své. Jinak to bude jen zklamání. Sám jsem mlě před dávnými lety v Oktávce aparátek na bázi Dynaudií a DSL, k tomu Pio DEH 77 a zvuk se už dal poslouchat.SLo o aktivní 2pásmo se SW, k tomu výhybka s nastavením všeho možného (korekce času, posun, fáze 0-180 a td) a když si s tím člověk vyhrál, dalo se říct, že to mělo smysl (než mi auto čoboli vykradli v Ružomebroku). Od té doby jsem autohifi opustil...
o 15.04.2015, 09:58 | hovado
Dakujem ti za info, keby som ich nepredal, tak si ich asi necham do buduceho auta. Predpokladám že potrebujú na hranie asi aj večší objem, pretože sa montujú len do dverí .Inak to radio pioneer DEH 77 mám a ja , len zase v skrini.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.336 sekund.