Navštíveno 6319x

Ahojte potřeboval bych poradit mam 2 dvoucívkové subwoofery každy ma 700w a zesilovač Panasonic CY-PA2003N a ten ma podle vyrobce Výstupní výkon na 2 kanály 2x 200 W a Maximální výstupní výkon 1200 W. Jak ten zesilovač mam napojit aby hral 2x600wattu. Subwoofery mam tyto: hadex.cz/q345-repro-305mm-12-aw1200q-subbasdualni/ 2×4ohm,700W RMS,1400W PEAK. Už 2 dny nad tím pátrám a nikde nic nemužu najit jak to zapojit aby to hrálo. Když to zapojim podle navodu z internetu tak to hraje slabě strašně až vubec.
mas zcela nevhodnou kombinaci repro a zesilovace
nicmene jedina varianta je na kazdy kanal zapojit jedno repro s paralelne zapojenyma civkama na 2 ohmy...
zesik je na to slaby a nemuze to nikdy vybudit...
aha.. mi pravě jeden znamy co se zabývá zastavbami tak mi ho doporučil. Popř. jaky bys mi doporučil zesilovač aby mi to hralo? dík
no idealne nejaky monoblok co umi 1ohm a cca 1,5 az 2kw a zapojit vsechny civky paralelne
je toho plno,je to jen otazka penez,pouzite jsou cca od 6tis
nevim jestli z tohohle něco vykouzlíš
[ Link ]
jeden normalny basak zahra na normalnom zosiku ovela viac a lepsie ako dva shitove basaky na slabom zosiku
Jarda od tamat to mam no :/ jinak dneska jsem zkoušel tak asi největší problem je že ten zesilovač neni vpořádku. Ani jiny slabší basák na něj nereaguje ale když se omylem dotknu šroubovákem + co je na zesilovači (na ktere se připojuje subwoofer) tak to duní a hraje šileně ale ne čistě. Nevite co by todle mohlo byt? :/ dík

Jestliže máš dva subwoofery, každý z nich má impedanci 2x4Ohm, tak je můžeš zapojit na výslednou impedanci 4Ohm, zesilovač zmůstkovat ( to jsou ty výstupy "bridge" úplně vlevo + a úplně vpravo - . I když jsou tyhle subwoofery nekvalitní šmejd, nějak dunět by to mělo.