chalani potrebujem radu ohladom radia najlepsie keby bolo 2 din s navigaciou s dsp mate niake rady?
a dalsia otazka potrebujem poradit vysky a stredy vysky budu na origo miestach natocenie spravim a stredy chcem dat na miesta do dvery kde su ulozene original 13cm stredobasy niake rady a typi ohladom znacky
130 mm do dveří = úprava tapecu. U řidiče by to šlo celkem bez problémů, u spolujezdce už bude překážet madlo.
Dál si dávej pozor na montážní hloubku, pakliže předěláš uchycení na dveře a nenecháš uchycení jen na tepacu, budeš muset řešit nějaké flaty. Pravděpodobně neodym.
Navi s DSP a plnohodnotnou vyhybkou momentálně neznám. Řešením je tedy externí proc a k tomu jakákoliv HU.
Pod sedačkami jsou 20 cm, které se dají vcelku v klidu dočasovat a je vše tam, kde má být. Nutnost ale ořezu dost nízko. Čili buď desítky schopné jít dolů, nebo teda 13ky. O tlumení dveří asi není ani třeba psát.. :-)
staci my aby to malo funkcie ako pioneer p80 pripadne pristupim aj na 1din radio s displejom ako pises vsetko chcem pripojit na origo kabelaz co najmenej rozrabat a natahovat nove kable a ratam s tym ze budem musiet pripojit aj niaky externy zosilovac minimalne na tie subwoofre pod sedackami najskor chcem vyriesit radio aby som dokazal vsetko ovladat casovkami ako to mam na punte cez pioneer p80 a potom vymienat repro
Asi by bolo na zaciatok dobre rozhodnut aka bude koncepcia, aky bude rozpocet... Osobne by som sa asi inspiroval skoki-ho montazou, alebo potom prerobit palubku a zabudovat tablet :)
Inak na vrch by som skusil napriklad Virtus 502 a porozmyslat pod sedacky nejake 8-9palce :)
Inak ak chces velmi jednoduchu montaz, spolahlivo bez piskania a rusenia funguje Quadlock kabelaz od Mosconi a k tomu One DSP 120.4 :)
tommyds rezat uz nejdem ani laminovat ani bohovy radsej si kupim navigaciu za 80 euro :-D a prilepim na sklo :-D no pod sedacky ratam 8-9 palce najlepsie vsetko napojit na stavajucu kabelaz aky dsp od mosconi? sak to nemozem ani u gaba najst
gratulujem, ďalšie BMW :-) Tommy myslel toto [ Link ] a tým pádom nemusíš meniť radio, zachováš origo vzhlad, časovky a všetky ostatné nastavenia poriešiš cez "zosilovač"
skoki praveze chcem sa drzat prvej varianty velke 2 din radio s navigaciu lebo nikdy som nemal take auto kde sa da 2 din radio zabudovat a toto by bolo prve rozhodujem sa medzi pioneer a alpine no a prinajhorsom ked to bude nahovno budem musiet dokupit dsp
tommyds to je dalsia moznost ale ako som pisal skusim najskor ten 2din dalsia moznost bude ten 1din najskor budem riesit radio aby som spojazdnil vsetko co sa da Dexter to som tiez pozeral ale u nas prakticky sa neda kupit myslim ze iba na ebay to predavaju
nechcem tu moc OT, pozri bmwklub, pred FL mali problemy s remenicou, ktora sa lubila rozpadnut a zobrala aj ostatne veci, preto treba preventivne vymenit , druhovyroba tusim od 270e. Po FL bmw prikazuje menit aj klukovku atd....
no prisiel som na jeden problem a to kde zobrat takyto adapter lebo tam mam aj vyhrievanie sedaciek v tomto videu to maju ale kde zobrat ten cely set na vymenu hmmm? Youtube video:
Dexter to je ten origos adapter to tam inak nedas iba laminovat na ebay som to nasiel za 80 euro radio adapter plus ten popolnikovy adapter no uvidime co poriesim