Navštíveno 5284x

Zdravim, koupil jsem od typka subwoofer v tubě,kdyz ho zapojim tak at ladim jak ladim pri vyssich basach slysim divne chrceni/huceni, neni to tim ze mu davam vic nebo min.. to vim, nic tam nebrni, vsechno ozkouseno, jde mi o to ze jak jsem sahnul dovnitr, tak jsem zjistil ze neni nejak vytlumena, proste drevo, myslite ze to muze byt tim?

06.02.2015, 19:39 |
Dexter | Upraveno: 2015-02-06 19:47:51
Je to uzavrenka nebo bassreflex? Asi BR ze? nemusi byt nutne tlumena, je basak origo k tube? co je to zac?
Bassreflex, macaudio 240rms 480 max, origo, v tom pripade ji ani zkouset tlumit nebudu a prodam ji dal.. zesilovac uvadi 125 rms na kanal tak to mam v mustku 250rms.. mam i druhou tubu jbl 250 rms 1000max kterou tam mam a vpoho.. a zesik je naka zpatlanina z usa za 50liber:Dale jak rikam ten jbl tam hrake vpoho.. a jeste.. na zesiku je 12A pojistka(vim ze malo..:Dale tak to je) a roztavila se.. proc? Zesik chtel vic proudu? Nemam tam dat 20A? Ale bojim se ze vypalim..

06.02.2015, 20:14 |
hawai v návaznosti na tenhle topic
[ Link ] bych viděl problém jinde
Já ti to řeknu jednoduše. Je to sračka a když tomu naložíš tak tam ten číňan hraje na hoňku a stoho ti to chrastí .

06.02.2015, 20:24 |
CRK 02.02.2015, 22:37 | darren780
jo bylo to dobry, ale uz se mi to zda malo tak chci subac pridat:) a za druhy ne ze to nechci slyset ale snad vsechno co tady navrhnu nebo popisu zesik, subac, vsechno mi nekdo zkritizuje jak kdyby to melo vydavat chrochtani misto zvuku, pritom toho nechci tak moc
:)))))
CRK, nema to s tim nic spolecnyho, tam se resilo jak budou znit ty subace spolu.. me to tak zni kdyz ho zapojim samotnej.. pritom ten co jsem mel doted hral pekne..

06.02.2015, 20:38 |
CRK ale má... pořád chceš poradit a když ti někdo poradí nebo něco zkritizuje, tak i když má pravdu, tak se ti to nelíbí... Je to jednoduchý, pokud si budeš kupovat jebky, tak to bude jako jebka hrát... A toliko má fundovaná odpověď :)
Jako CRK: spatnej zesilovac a tuba nemuze vydavat kloudny zvuk. Myslim, ze ten basak bude v pr....
Kup něco pořádného,bez peněz se tohle bohužel dělat nedá kvantita není kvalita.
Hoď sem rozpočet a plno lidí ti určitě poradí.
vyndat basak a pouzivat to jako suche WC