Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém so šumením

o Navštíveno 5206x o
o 29.12.2014, 16:50 | peter0907
Chcel by som sa opýtať. Mám v aute zosilňovač 4 kanál audio system, na ktorom mám napojené predné kompá a subwoofer v premostení. Mám tuto zostavu už dlhšiu dobu a všetko bolo vždy v poriadku, až teraz poslednú dobu mám takýto problém. Hudbu počúvam na 90% z USB, autorádio mám alpine. Pri počúvaní USB mi z ničoho nič niekedy začne šumieť, ako keď ladím stanice na rádiu. Niekedy šumí uplne že silno, niekedy slabšie a potom znova začne hrať normálne. Niekedy to nespraví vôbec, niekedy až moc často. V rádiu chyba nie je, kedže som tam dal druhého alpina a robilo to to isté, takže asi najskôr zosilňovač však? Bude to vážna chyba, alebo mám skúsiť ešte niečo iné, čo by tomu pomohlo? Či je auto naštartované, alebo vypnuté je jedno, robilo to aj počas naštartovaného aj počas vypnutého motora.

o 13.01.2015, 08:56 | peter0907
PROSIM VAS O POMOC!!!
Nové zistenia ohľadom môjho problému. Vymenil som zosilňovač, vymenil som RCA káble za iné a problém je stále rovnaký... čo to môže prosím Vás spôsobovať? Ja už neviem, čo mám vymeniť, alebo spraviť. Rádio chybné nie je, v druhom aute ide bez problému. RCA káble som dal úplne nové, kvalitné hrubé, čiže RCA to spôsobovať nemôžu. Kábel od subwoofera k zosiku som kontroloval, ten je tiež ok. Ja proste nechápem, čo to môže spôsobovať. Môže to byť azda v napájaní? Mna už nič iné nenapadá. Prosím Vás, ak niekoho niečo napadne, napíšte mi, som bezradný :-(
o 13.01.2015, 09:47 | peter0907
zmenil som aj napájanie, dal som tam na miesto 20tky, 35tku aj plus, aj mínus... stále rovnaký problém. Ja už fakt neviem, kde hľadať chybu.
o 16.01.2015, 18:06 | endru.ondra
co máš za kompa co máš za wofer?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3537 sekund.