Ahoj vespolek,
po pár letech sem zase v práci vyměnil vozidlo po konci operáku za nové,a i když v pravdě musím přiznat že mě velmi překvapilo jak moc šel korejec za poslední léta nahoru ve zpracování i materiálech, po pár dnech už mám zase menší nutkání že by to kurva mohlo hrát o něco líp, prakticky mi jde asi o naprosto stejný zásah jaký se teď řešil o pár vláken níž zde:
[ Link ] Co vím neprosto a zcela jistě je že rádio zůstane bez jediné změny tovární, kabeláž taktéž, rozhodně nepřichází v úvahu tahat cokoliv do kufru,tedy zesilovač taktéž neřešíme. Takže jedině zkusit poladit dveře tlumením a případně dát repra která ale prokazatelně budou znamenat posun k lepšímu,a to silně pochybuji že lze zjistit jinak než praktickým testem v autě. Je tedy někdo (firma) se sídlem v praze kam bych to auto po dohodě mohl přivézt,klidně ho tam nechal den aby se dala zmapovat situace pod tapecem a pak dostat návrh řešení s cenou za práci i materiál??
Předem ještě upozornuju že auto je operativní leasing Hertz který by se o ničem takovém neměl nikdy dozvědět a proto je zásadní podmínkou aby auto po upravě bylo opticky zcela identické a to včetně zachování kabeláže včetně případných továrních konektorů. Díky všem za názory a nabídky.