Navštíveno 4147x

04.12.2014, 18:08 |
Jezaa | Upraveno: 2014-12-04 18:09:32
Ahoj,
přemýšlím o koupi této kalibrační sady k mému procesoru PXA-H100. Chtěl bych se zeptat, zda má cenu kupovat tuto sadu? Zatím to mám nalazené podle ucha, ale zajímalo by mě jestli by byl znát nějaký rozdíl. Popřípadě jaké komponenty používáte k ladění vy?

04.12.2014, 18:47 |
Směty Jsou to vyhozené peníze, pokud chceš z toho vytáhnout víc tak si zajeď buď na nějakou akci s EASCOU poslechni pokecej a nebo jelikož jsi z Pardubic pak Revilo poradí.

04.12.2014, 21:11 |
Toxxx Ako Směty. Ten zvuk čo ti to nastavý je o ničom. To samé ako má Pio automatické nastavenie. Je to straštné. Ono ak chceš merať tak to nieje sranda. Ja osobne meraný zvuk nemám rád a to z dovodu že doposiaľ keď bolo moje auto merané tak to stálo za hovno. Scéna dobrá ale zvuk katastrofa. Tak ladím na ucho aj keď to dlho trvá ale ja sa nemám kam ponáhľať :) Samozrejme keď ma niekto presvedčí že to meranie stojí za to tak prečo nie ale inak som proti :) Inak HK Revilo Hifi ;) Do HK Pojdem 15.12 tak by som ti mohol nechať aj popočúvať moje auto :)

07.12.2014, 20:29 |
Jezaa Děkuji za odpověďi. Tak myslím, že je to v celku jednoznačný. Stejně teď nastává volnější období, tak si s tím budu moc hrát a ladit a ladit a ladit :).
To Toxxx: Děkuji za nabídku, docela rád bych si poslechl tvoje auto, abych viděl, teda spíš slyšel jak to má hrát :). Ještě bych potřeboval dokoupit nějaký věci, tak by to přislo docela i vhod. Akorát nevím, jak na tom budu časově.