Navštíveno 4654x

Ahoj,mate nejaky reference na tyhle stredobasy do plnych dveri? stavime jedno dvoupasmo coz mi podle manualu vychazi spise pro w6 nebo w60. Jde mi o to jestli to umi i trochu stredy. Je mi jasny ze to nikdy nebude stejne jako k3way.Vim ze hifimaniak nebo Revilo meli ty W600,ale vzhledem k tomu ze jdou jen do 2kHZ tak je to asi zabity a pravdepodobne se ani nevejdou. ty nizsi rady jsem prave jeste nikde v instalacich moc nevidel a jsou za velmi prijemne penize

11.11.2014, 09:25 |
Směty W60 má ve dveřích Párek, tam se ptej na reference, W600 určitě ne to až 3way.
marwe, nedělej, že jsi nikdy neslyšel moje auto :-)
W60 do dvoupásma supr, W6 také, ale tam už není takový spodek. W60 nejsou tak nenažrané jako vyšší řada.. W600 jedině do 3-way, což víš.
díky za odpověď, s Jindrou už jsem domluvenej na poslechu
Revilo: v podstatě jsi mně jenom utvrdil v tom, co si myslím. A teď v listopadu právě už ani není takový cenový rozdíl mezi W6 a W60
a navíc W6 se mi teda uplně ani nelíbí, vypadá to trochu levněji než W60 a ani parametry nejsou uplně :D a asi bych je nakrmil až by ulítl závěs :D

11.11.2014, 18:31 |
Toxxx Konečne dáš ten Mor z auta von :D
Toxxx: :-D
W60 jsem u parecka slysel a neni to zly ;-)
Marwin: výkonu není nikdy dost. Je to jen o tom, jak ho využíváš.. :-)

11.11.2014, 20:27 |
Toxxx Jj presne radšej mať výkon a kontrolu a potom to využiť než ti bude chýbať a repro sa bude trápiť a zvuk bude jalový. Už len keď som poskytol Braxom viac výkonu tak si úplne akoby oddýchli a začali hrať ;)
taky zvažuju víc výkonu, jen nevím co...

12.11.2014, 21:58 |
Směty Párku, třeba od Radamana Etona PA2802 viz odkaz, mám předchozí modelovou řadu a nemůžu si stěžovat, prozatím s žádnýma středobasama neměl problém.
[ Link ]
Směty: já bych řek, že všichni stim Etonem zaváhali ;-) ...v podstatě prodán ;-) navíc páreček by už se asi nevešel do kategorie :-(

13.11.2014, 20:23 |
Směty radaman: Škoda dobrého zesíku, jsem myslel že by mohl zůstat v komunitě kde bude oceněn, využit a ještě udělá radost z dobrého zvuku. Pamatuji že jsem půjčil kamarádovi na test mého Etona po zapojení jsem tam poslal Marťase ať si to poslechne. Ten se slovy "šak to znám dyť to nehraje" tam vlezl po prvních tónech jsem viděl jak zíral co z toho lezlo..

14.11.2014, 01:38 |
Fonfy ono aj zalezi v akom stave su zosiky ja som mal 2802 a teda "nic moc" ale asi nebol v naj technickom stave no...niekedy v buducnosti ten zosik urcite chcem este raz

14.11.2014, 10:41 |
tygrm Fonfy ze všeho nejvíc záleží na psychickém stavu uživatele. Už zase brečš jak jsi měl něco ve špatném stavu? A to jsi s klidným srdcem někomu prodal? Radši se už nevyjadřuj a napiš až budeš mít novou instal. Jinak pro všechny zlatej Flash.