Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > nové rádio se vypíná a zapíná

o Navštíveno 4813x o
o 21.09.2014, 17:46 | majo2
dnes jsem koupil do audi a-3 8L rádio a když jsem ho vyměnil za origo tak se zapne a hned vypne.. takhle to dělá pořád dokola.. prošel jsem všechny spoje ale nikde jsem nic nenašel. všechno vypadá v pořádku,, origo rádio hraje normálně a to nové když dám do druhého auta tak taky v pořádku.. prosím o radu . děkuji.

o 21.09.2014, 20:50 | Toxxx
Máš tam oba +? Jak stály tak spínaný? Kostra v pohode ?
o 21.09.2014, 21:07 | majo2
abych řekl pravdu tak tomu moc nerozumím, obvolal jsem pár lidí jestli neznaj elektrikáře a nikdo nikde,, jeden plus tam je určitě, je červenej a co jsem koukl na origo rádio tak tam je to komplet popsaný ale nevím jak se značí to druhý spínaný plus.. díky moc za odpověď.. jinak budu tady až zítra večer makám od rána a přijíždím až kolem 9 večer.. ještě jednou moc děkuju.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3096 sekund.