Navštíveno 4090x

Čau mám problém připojil jsem kabel k rádiu zapojil do zesilovače a repro nehraje . Z rádia nejde žádný signál , jak kdyby byly ty dva cinche vypnuté ale v autoradiu zapnout nejdou nevíte co stím ??
a máš mezi zesilovačem a rádiem připojený remote kabel na sepnutí?Zesilovač svítí?
ano mám , zesilovač funguje ale zkoušel jsem reproduktor zapojit na cinch kabel vedoucí od rádia a žádný výsledek . kdyby z rádia šel signál tak reproduktor hraje, ale nic se nestalo .
nějak nerozumím frázi,že jsi zkoušel zapojit cinch na reproduktor.Vyfoť jak to máš zapojený a třeba se dohrabem ke zdárnému konci.Takhle od oka když je to i špatně posaný se nedá moc radit.....
Moje staré autorádio mělo také dva cinche vše fungovalo , teď jsem si koupil nové autorádio vše zapojeno stejně ale nehrajeto .
Ono to chce tak trochu sumarizaci situace. Takže, předpokládám, že cinch (rca-out) na rádiu, máš spojený se zesilovačem (rca-in). Mezi rádiem a zesíkem máš natažený remote. Při zapnutí rádia se na zesilovači rožne minimálně nějaká LEDka o stavu. Reproduktory máš zapojené k zesilovači reprokabelem. Třeba si se jen spletl a zapojil si rcakabel do aux na zadní straně autorádia. Skus napsat co máš za komponenty a/nebo to vyfoť.
Co gain na zesilovači, zkoušel si s ním pohnout?