Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 130mm koaxial O1

o Navštíveno 3152x o
o 24.06.2014, 00:47 | cheeseburger
Dobry den, vedeli by ste mi poradit, nejake schopne 130mm koaxialne reproduktory? Vsade citam, nieco ine, niekto odporuca toot a neodporuca toto a na druhej stranke zas presne naopak. Reproduktor bude napajany z autoradia, a chcem ich dat na povodne miesto dozadu do plastu v kufri resp. chcem vymenit stare za nove a pocitam s istym vylepsenim zvuku. Pozeral som sa po tomto [ Link ] , viete mi poradit, ci su dobre, alebo nie, popripade nieco lepsie? Dakujem.

o 24.06.2014, 07:43 | Milhauzz
Záleží co si představíš pod "vylepšením zvuku". Určitě čekáš více basů, výšek a hlasitosti, že? Zklamu tě.

1, ty papíráky co tam máš teď, mají většinou vyšší citlivost jak cokoliv jiného, aby alespoň nějak zahráli na tragickém OEM autorádiu. Hlasitost jiných nebude nikdy vyšší.
2, basů více nebude, je to 13cm, krmené autorádiemm ....
3, více výšek a středů a "lepší zvuk". Nahovno, je to kdesi vzadu v platě.
4, Zaměř se na přední repro. Výměna zadních repro - i když je to tak krásně jednoduché - je jen mrhání penězi. Navíc mrkni na ten koaxiál, jak z toho trčí ten výškáč. Bez redukčního kroužku to nenamontuješ. Pokud po nich i tak toužíš, budeš mít v autě krám navíc, kterej kdesi vzadu řve, ty z toho budeš zklamanej a jediný co tě kdy může z tohoto počinu potěšit, když někomu, kdo tomu absolutně nerozumí a je hluchej, řekneš: "mám v zadu repráky" a on na to: "tý jo"

Jinak je to fakt úplně k hovnu, věř mi. Auto bez reproduktorů vzadu je jak kakao bez kečupu ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.322 sekund.