Navštíveno 4356x

Do prednych sa dali 20cm a chcem vediet, ci aj do zadnych sa daju dat 20cm? Alebo je tam uz ina velkost vyrezu original od vyrobcu??

21.06.2014, 09:44 |
Směty Zkus napřed pana googla ten Ti poradí. ;o)

21.06.2014, 10:14 |
Směty Lupytrans zkus použít možnosti které máme všichni trvalo mi to cca 2 minuty než jsem k tomu došel a to ještě u toho dělám další činost. Proč myslíš že Ti nikdo doteď neodpověděl?

21.06.2014, 10:38 |
Směty Využij 2 minuty svého času, projdi si eshopy s hifinou v sekci s podložkama pod repro a nebo google, nic ti dávat nebudu je to tak jednoduché hledej! Víc Ti napovídat nebudu howgh domluvil jsem. :o)
To vsetko som uz pozrel, ale nikde som nenasiel, ci otvory v zadnych dverach u Golfa 4 su presne take iste, ako v prednych dverach. To, ze mozem dat 16,5cm bez problemov do zadnych, to viem. Potrebujem ale dat 20-ky a nerad by som rezal plech. Takze musim vediet, ci sa velkostou otvorov zhoduju zadne dvere s prednymi??

21.06.2014, 11:34 |
Směty V tom případě chápu, ale viděl jsem někde na googlu že tam nandali i 200 mm, jen jedna otázka, proč tam chceš dávat 200mm repro? Vzadu přeci nesedíš pokud uděláš dobré ozvučení tak repro které hraje ze zadu Tě spíš ruší, když nepočítám basák.
směty :kdyby každý měl o autohifi lovit na googlu ,tak by na forum každý přestal chodit on se ptal zda li stím nemá někdo zkušenost.
Presne ako napisal endru.ondra!
No a preco repro vzadu?
Lebo:
-nerusi ma to, prave naopak, robi mi to dobru naladu a hra to presne tak, ako chcem.
- hra to aj vykonovo silnejsie, co potrebujem, ked hram pri napr. opekacke vonku a podobne...
- mal som jeden cas iba repro vpredu a nie je to pre mna to prave... je to chudobne... chcem mat zvuk v celom aute, priestor, silnejsi zvuk
- no a cudoval by si sa, ako casto sedim v aute vzadu, takze tak.

21.06.2014, 18:56 |
Fonfy LUPYtrans
Tak si este nepocul dobre naladenu kvalitnu aparaturu vpredu :)
Fonfy - nie, veru nepocul! Teda myslim s jednym parom komp. v prednych dverach. A to myslim hociakych... Totiz, ked uz robi clovek aparaturu X-ty raz, tak uz jedny repra nie su pre mna to, co boli kedysi... :) Ale Ty mi to urcite ukazes, ako na to :)

22.06.2014, 01:39 |
Fonfy podla toho ake kompa v akej kategorii a ci pasiv alebo vyladeny aktiv... proste to nechapem ked ti raz dobre vykreslia priestor a dynamiku predne repro + sw tak naco davat dozadu = zbytocnost ale ako myslis.. ked ti to tak bude vyhovovat preco nie.
Kedysi mi stacil vykonovo jeden par, teraz uz nie a to su 8" stredobasy. Teraz potrebujem aspon dva pary rovnake a nechcem ich davat obidva do prednych dveri aj kvoli tomu, ze nechcem robit taky zasah do dveri. Potrebujem to mat v origo otvoroch tak, aby nebolo nic vidiet a hralo to nahlas.

22.06.2014, 08:28 |
Směty LUPYtrans: Neodpověděl jsi na otázku proč zrovna 200 mm když je tam otvor na 165? Mimochodem, kdybys tam chtěl 200 mm musel by jsi rozšířit otvor i v tapecu aby se Ti neodrážel zvuk od tapecíru zpět do repra. Mimochodem mám v autě 4-pásmový aktiv a dozadu bych nedával nic pokud by jsi to neměl např. pro děti a nedalo se to vypnout pro můj poslech. Věř že to bude rušit, ale jak chceš.
endru.ondra: on chtěl poradit tak jsi měl psát a poradit když jsi tak chytrej. ;o)
Rusit to rozhodne nebude, lebo mam napocuvane take zostavy a sam so to tak mal kedysi. Preto 200mm, lebo 165mm nezahraju tak nahlas. Kvoli tomu chcem vediet, ci otvory od vyrobcu su v zadnych dverach rovnake ako v prednych. Vpredu mam 200mm, nic som neprerabal, ziadne tuning zasahy, zvuk je presne taky, ako potrebujem. Potrebujem to ale este posilnit jednym parom a bude to pre mna akurat.
směty: jelikož nevím jaký má golf v zadu repro.

22.06.2014, 16:47 |
skoki asi tu nebude veľa ludí, ktorí davali repro do zadných dverí. Šak daj dole tapacir a uvidíš.

23.06.2014, 05:54 |
Směty Taky mě napadlo to co říkal skoki, máš 200 v předních dveřích tak je dej ven a vyzkoušej.

24.06.2014, 16:10 |
Toxxx Golf 4 má 16cm jak v predu tak vzadu. Ak si v predu neupravil dvere a tapec tak to musí hrať straštne. Ja som mal v G4 iba 16cm a bohate to stačilo. A dosť často som hral bez subu. Inak ako ostatný je zbytočné dávať niečo do zadu. Ale zase keď chceš tek prečo;) Len niekedy menej je viac.
Predne dvere s 200mm hraju teraz neporovnatelne lepsie, ako so 165mm! Vidim, ze som sa nedozvedel, co som potreboval a tak musim rozobrat tapacir a porovnat to.
LUPYtrans: Toxxx tě to právě tady napsal : Golf 4 má 16cm jak v predu tak vzadu

26.06.2014, 22:28 |
JA mohl bych vědět jaká značka hraje tak neporovnatelně lépe? děkuji...

27.06.2014, 09:39 |
rebel glf ma 165vpredu i vzadu a po lehke uprave dostanes i 200 ale zda se mi zbytečné vzadu 20tky ale tak každého věc
JA - predne dvere su osadene DLS UP 8"
Nic som nerezal, akurat podlozky su pod reprami, ale to je samozrejmost.