Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > nevím si rady si propojením?

o Navštíveno 3796x o
o 27.05.2014, 19:57 | Mito555
Mám autorádio Sony [ Link ] které má zezau 6xcinch a 2x ještě cinch zvlášt který je podle mě určený pro subwoofer, zesilovač mám čtyřkanálový [ Link ] který má vstup 4xcinch dva jsou označeny jako LOW a dva jako INPUT první dotaz je tedy kam mám ty cinche zapojit kam v rádiu a kam v zesilovači?? a druhý dotaz je k subwooferu [ Link ] jak propojit zesilovač a subwoofer přes můstek? V návodu k zesilovači mě překvapilo že při propojení zesilovač a subwooferu přes můstek bylo kresleno že + z reproduktoru jde na - na zesilovači a naopak co si o tom myslíte a jak by to podle vás mělo být??
Předem mnohokrát děkuji za odpověd

o 27.05.2014, 20:12 | dr.marty
takže co se týče rádia,tak nemáš 6x cinch,ale pouze 3x.A máš to tam napsaný (in,rear,front) to znamená vstup (co tě momentálně nezajímá) zadek repro a předek repro.Cich který je volně by měl být sub.Na zesilovači dej první cinch (červený a bílý) na předek a druhý na zadek.A sw nevím na jakým budeš mít zesilvači.Na tomto 4-kanálu?Jestli ano tak to dej na 3. a 4. kanál.Plus z jednoho kanálu na plus a mínus z druhého kanálu na mínus sw.Snad jsem to napsal srozumitelně a pochopitelně....
o 27.05.2014, 20:29 | Mito555
ano jenom sw budu mít na tom 4-kanálu ještě se zeptám ty cinche pro sub co vedou z rádia tak jsou tam na takovým krátkým kabelu a nejsou ani popsané ani barevně odlišené takže potom nevím který připojuju do zesíku jako první je to teda tak že mám zkusit dva pokusy a na jeden to bude hrát a na druhý ne? a další otázka od baterky napájecí pro zesík mám k pojistce jeden průměr a od pojistky o malinko větší má to na něco vliv? Díky
o 27.05.2014, 23:43 | skoki
tak ako písal dr.marty, výstup na sw by mal byť na tom kábli, napojiš to na vstupný kanal 3. a 4. do zosilovača a z výstupu na repro zober plus z 3 kanála a mínus zo 4 kanála a pripoj na sw. Ale ten zosilovač nie je zrovna vhodný na pohon sw, jednak zbytočne 4 kanál a ani výkonu moc nemá. Výkon, ktorý je uvedený v tom liku je určite maximálny, realitu bude podstatne inde.
o 28.05.2014, 08:18 | Pavel 528
presne tak,ten zesik ty hodnoty ma polovicni,tedy cca 4x50W a mustky cca 2x130W

Takze je tak pouzitelny na predni a zadni repro,na sw je slaby....

ideale na sw sehnat jeste mono ci silnejsi 2kanal...

za tyhle penize si mohl koupit pouzity znackovy zesilovac zcela jinych(lepsich) parametru

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3393 sekund.