Caute, chcel by som sa opytat ci nahodou niekto nevie, kde by sa dali zohnat taketo penove kruzky, dnes som to objavil na YT a dost ma to zaujalo, zislo by sa nieco take :) Asi by sa to dalo vyrobit, ale toto je dost elegantne riesenie :)
noclue: to mi doslo, len som chcel vediet ci sa neda nieco take kupit pekne hotove, je to elegantnejsie, kazdopadne da sa to objednat z US, ale spravim ako si napisal .. na mieru :))
kiddhombre: tak napriklad ja nemam vo dverach za reprakom ziadnu prekazku, ale o ten plny kruh nemam zaujem, potreboval by som len nejako nasmerovat stredobas, lebo od membrany po mriezku na tapeci mam dost daleko :)
Akoze chces nasmerovat zvuk od stredobasu k mriezke vo forme nejakeho zvukovodu? Podla mna blbost Ked chces smerovat stredobas tak mdf kruzok na mieru ...
Blbosť to nie je a používa sa to bežne pre repro pod original obklad dverí. Ide o to aby reprak zbytočne nehral pod obklad. Ako pisal noclue robim to z ans peny a lepim na obrubu repraku.
no ani nie ze nasmerovat, stacilo by aby ten "zvukovod" mal tak 3cm, jedna sa len o to ze mam osadene 18mm vysoke MDF kruzky a ten stredobas je trochu utopeny, tak som ho chcel takto nasmerovat na mriezku na tapacire, ktoru vyrezem tak ako ivls v jeho topicu rapid ODR 2013... jedna sa tiez o skodu rapid, takze riesime rovnaku dilemu utopeneho stredobasu .. docital som sa, ze vysoky MDF kruzok je zle, utopeny stredobas je zle, tak poradte co s tym, resp. co je lepsie a horsie riesenie :)) to uchytenie by kludne zvladlo aj 36mm vysoky kruzok, mam dat iny MDF ?