Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jakej SW k zesiku Crunch GTX 3000D?

o Navštíveno 3731x o
o 12.05.2014, 18:35 | Dom-vw
Zdravim. Potřeboval bych radu. Mám zesilovač Crunch GTX 3000D a potřeboval bych poradit, jakej subwoofer k němu nejlíp pořídit aby to něak fungovalo. V autohifi se moc nepohybuju a proto píšu sem. Klidně neváhejte mi i něco nabídnout. Líbil by se mi nejlíp něakej 12" a jde mi spíš o tlak. Předem díky za jakoukoliv radu nebo nabídku.

o 12.05.2014, 19:59 | CarMedia.cz
Jestli jde o tlak, ale i o kvalitní zvuk, šel bych cestou nového DDčka. Nové Redline subwoofery jsou opravdu velmi povedené, navíc v rozumných cenách. Na GTX bych dal 612 DVC 2, víc výkonu od zesilivače mu jen prospěje [ Link ]
o 12.05.2014, 23:48 | Dom-vw
Jo tenhle SW vypada dobře :) a jestli to dobře chápu, zapojil bych ho seriově a využíval ve 4Ohmech? Nebo se pletu? Popřípadě fakt nevadí, když je zesik silnější než SW? Diky
o 13.05.2014, 00:20 | Dom-vw
A nebo paralelně na 1Ohm? Aby mohl jit na těch 1500w? Zvladnento ten woofer?
o 13.05.2014, 08:37 | CarMedia.cz
Rozhodně do 1 Ohmu. Tento Crunch nemá 1500W ani omylem. Budeš se pohybovat reálně kolem 1kW RMS, což je pro toto DD naprosto ideální záležitost. Subwoofer je vždy lepší mít přebuzený, než nedobuzený, čili 1 Ohm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.