Navštíveno 4951x

12.05.2014, 13:01 |
fidos Dobrý den,
darem jsem dostal aktivní subwoofer s veškerým příslušenstvím pro zapojení, ale jsem laik, takže se radši nechci hnád sám do instalace.
Jestli by mi někdo z okolí Břeclavi pomohl zapojit tento subwoofer, tak prosím napište, revanžoval bych se částkou od 300-500kč za zapojení.
Auto mám: BMW 530d, rok výroby: 2014 a originál radio.
Za všechny odpovědi budu vděčný, děkuji.
no pravděpodobně budeš potřebovat Hi-Lo adapter abys to měl jak připojit na to origo rádio. třeba toto
[ Link ]

12.05.2014, 13:27 |
fidos Děkuju, jen uvádím že mám Subwoofer: Sencor SCS WA1202 a tuto kabeláž
[ Link ] prosím o info. jestli mám ještě neco dokoupit a jestli již zmiňovaný hi-lo adaptér můžu přikoupit a bude sedět na tuto sadu.
Jestli chceš, udělej si výlet ke mě do Dubňan a něco vymyslíme. Jen si říkám, jestli je ten subwoofer adekvátní do takovýho hezkýho a novýho auta :)

12.05.2014, 13:37 |
skoki sedieť by to malo, uvadzane výkony na tom basaku budu asi podstatne nižšie. Treba to napojiť na zadné repráky, ideál ak sú v kufri, len neviem či s tým budeš spokojný. Počul som pár takýchto aktívnych tub a nikdy to normálne nehralo, vie to iba dunieť

12.05.2014, 15:32 |
fidos To: Milhauzz- Výlet bych si udělat určitě mohl. Kdy by se ti to hodilo? :) Předpokládám že už máš nějákých pár subwoferů zdárně zapojeno, nemýlím se?
skoki: Máš pravdu, není to ideál, ale nechci mé přítelkyni zkazit radost z dárku. Již mám našetřeno 12.000,- a po nějáké době bych dal soustavu aspoň za 20.000,-, aby to byl lepší poslech.
A omlouvám se všem, ale překlepl jsem se, r. výroby je 2004.
Z toho neustáléhho psaní mailů dělám všude chyby. :/

12.05.2014, 15:34 |
Fonfy ak chces riesit teda v tom aute kvalitnu muziku tak si uz teraz natahaj 50qmm OFC kabelaz a nedavaj tam lacnu 10qmm CCA sadu

12.05.2014, 15:44 |
fidos To: Fonfy - Můžu teda poprosit o nějáký link na tuto kabeláž za rozumnou cenu?
Jak jsem již řekl, jsem v tomto absolutní laik.

12.05.2014, 15:48 |
swep | Upraveno: 2014-05-12 15:49:44
fidos - domluv se s Milhauzzem a zajeď k němu, on ti poradí případně to i zapojíte a hned budeš vědět na čem jsi
máš to kousek
nebo v Brně je pan rover a ten je taky zkušený
[ Link ]

12.05.2014, 16:31 |
Fonfy fidos: napr.
[ Link ] +
[ Link ] ale asi by bolo dobre keby si sa o tom poradil s niekym a uz natahal aj nejake kvalitnejsie RCA kable aspon 3 ks + remote na spinanie zosikov, pokial teda do buducna planujes lepsie audio.
fidos: tak to máš auto teda E60/61 , v tomhle autě udělat pořádnej zvuk je docela nákladný, asi nejsnažší je koupit nějakou takovouto sadu:
[ Link ] a zapojit to přes zesilovač.
Taková trochu lepší instal pro představu je tady:
[ Link ] Něco pobného se řešilo tady:
[ Link ] Prvně zkus namontovat to co máš a pak uvidíš jestli to tam necháš nebo vyhodíš a dáš něco lepšího nebo raději bez ničeho.
milhauz ti irčitě dobře poradí a i nějakou tu instal už má za sebou viz.
[ Link ] jen pozor, rád kuchá auta :-))))

14.05.2014, 16:17 |
swep sonyk02 spíš bych řekl, že má F10 jelikož píše rok výroby 2014
swep: to sem si myslel taky, ale pak píše že se upsal: ,,A omlouvám se všem, ale překlepl jsem se, r. výroby je 2004."

14.05.2014, 18:15 |
swep sonyk02 ja sem normálně slepý, až teď sem si toho všimnul, tak to pak jo, pak to bude Bangelovo pětka
fidos: davaj dobry pozor ked pojdes k milhauzzovi, hifi je nakazlive..... zacnes pocuvat lepsie systemy a za chvilku rezes palubovku ;)
ta tuba sencor nestoji za namahu, predaj to na aukre :)
Ano ano, je to nakažlivé. Přijeď, kontakty pod nickem, domluvíme se.